Τα ζώα της φάρμας

Περιγραφή
Στο βιβλίο Τα ζώα της φάρμας μπορείς να μάθεις για τα ζώα που ζουν κοντά στον άνθρωπο και τον βοηθούν στην καθημερινή του ζωή.
Ορισμένα από αυτά, όπως την αγελάδα, το πρόβατο ή την κότα, τα εξημέρωσε πριν από χιλιάδες χρόνια, για το γάλα ή το κρέας τους. Άλλα, όπως το άλογο και το γαϊδούρι, τα χρησιμοποίησε για να μετακινείται ή για να μεταφέρει φορτία. Τη γάτα τη χρησιμοποίησε για να προστατεύει τα χωράφια του από τους ποντικούς και το σκύλο σαν φύλακα για τα κοπάδια του.
Στις σελίδες του βιβλίου θα γνωρίσεις αυτά τα ζώα. Θα μάθεις πώς είναι, πού και πώς ζουν, τι τρώνε, ποιοι είναι οι εχθροί τους και σε τι χρησιμεύουν στον άνθρωπο. Με τη βοήθεια του CD θα ακούσεις και τις φωνές τους.Ο Κώστας Βασιλάκης γεννήθηκε στην Πάτρα. Σπούδασε Βιολογία και ειδικεύθηκε στη διαχείριση προστατευόμενων περιοχών, οικότοπων και ειδών. Έχει αποκτήσει μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Χωροταξία. Έχει δώσει διαλέξεις για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος σε πανεπιστημιακά ιδρύματα και έχει συμμετάσχει σε πληθώρα περιβαλλοντικών μελετών.
Τα τελευταία δέκα χρόνια ως στέλεχος περιβαλλοντικής οργάνωσης έχει πρωταγωνιστήσει σε όλες τις σημαντικές εκστρατείες για την προστασία της ελληνικής φύσης ενώ πρόσφατα αποτέλεσε ιδρυτικό μέλος της μη κυβερνητικής οργάνωσης “Natura” που έχει ως κύριο στόχο την ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και τελικά ενεργοποίηση του κοινού στην προστασία του περιβάλλοντος.

Συγγραφέας: Βασιλάκης Κώστας
Εικονογράφος: Δουγαλής Πασχάλης
Εκδότης: Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
Έτος έκδοσης: 2003
ISBN: 960-14-0713-8
Σελίδες: 37
Σχήμα: 27χ21
Κατηγορίες: Ζώα – Βιβλία για παιδιά
Σειρές: Παιδική Βιβλιοθήκη

Τιμή σε ιστοσελίδες: 7.77 €