Τα έντομα Μουσείο Φυσικής Ιστορίας

Περιγραφή
Περιηγηθείτε στο προσωπικό σας Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, γνωρίστε το θαυμαστό κόσμο των εντόμων, τη ζωή τους και τις συνήθειές τους.
Αποκτήστε το γιγαντιαίο μοντέλο που σας προσφέρεται. Συλλέξτε και παρατηρήστε έντομα με τον εξοπλισμό που θα βρείτε στη συσκευασία.
Ένας υπέροχος άγνωστος μικρόκοσμος απλώνεται μπροστά στα πόδια σας. Εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες που σας προσφέρονται και γίνετε ειδικός στην εντομολογία.O Steve Parker είναι συγγραφέας, επιμελητής και σύμβουλος ειδικευμένος σε εκπαιδευτικά επιστημονικά βιβλία που αφορούν τον φυσικό κόσμο, τη Βιολογία και την Τεχνολογία. Οι τίτλοι των βιβλίων του ξεπερνούν σε αριθμό τους 200. Ο Steve Parker έχει ειδικευτεί στη Ζωολογία και είναι επίτιμο μέλος και συνεργάτες της Ζωολογικής Εταιρείας του Λονδίνου. Έχει εργαστεί στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου και είναι συγγραφέας αρκετών έργων πάνω στο συγκεκριμένο γνωστικό αντικείμενο.

Συγγραφέας : Parker Steve
Μεταφραστής : Μασσάρου Μαριλένα
Εκδότης : Σαββάλας
Έτος έκδοσης : 2002
ISBN : 960-460-771-5
Σελίδες : 64
Σχήμα : 27χ24
Κατηγορίες : Έντομα – Βιβλία για παιδιά

Τιμή σε ιστοσελίδες: 17.93 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.