Ταξίδι στις στιγμές

Περιγραφή

Θες; Θες τον καρπό του μόχθου σου; Έχε υπομονή ανεβαίνει μέσα από τη γη, μέσα από ένα μακρύ ταξίδι γέννησης για να σαρκωθεί το καλοκαίρι, στο δέντρο σου, στο δέντρο που μεγάλωσες και ανασταίνεις… Θες τη ζωή σου; Έχε υπομονή βρες τη μέσα στο φως ζήσε μέσα του διαρκώς… Θες να μιλήσεις; Βρες τη φωνή που θα σ’ ακούσει χωρίς να βηματίζεις γρήγορα αναζητώντας οικειότητα … Θες το δώρο της αγάπης; Έχε υπομονή βρες το, όχι μακριά από την αγκαλιά των πόθων σου… Θες τον πόνο; Έχε υπομονή βρες τον μέσα από της θλίψης τα δάκρυα… Θες, τον καρπό του μόχθου σου; Έχε υπομονή τον βρήκες μέσα από τις γέννες που έκανες στο χώρο που συμμετείχες…

Η Νάντια Ηλιοπούλου, γεννήθηκε στην Αθήνα το 1968. Πτυχιούχος του τμήματος Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με μετεκπαίδευση στην χρήση των Η/Υ στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση από το Πανεπιστήμιο Πατρών σε συνεργασία με τα εκπαιδευτήρια Δούκα. Πτυχιούχος του Ελληνικού Ινστιτούτου Παιγνιοθεραπείας και Δραματοθεραπείας «Το Άθυρμα», με τον τίτλο της Παιγνιοθεραπεύτριας. Στον τομέα της Παιγνιοθεραπείας έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων και βιωματικών εργαστηρίων για το Πένθος, το Διαζύγιο, την Κακοποίηση, τον Φόβο, το Παραμύθι, το γενεόγραμμα κ.ά. Έχει συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Δραματοθεραπείας και Παιγνιοθεραπείας τον Νοέμβριο του 2012, ως ομιλήτρια, με θέμα: «Η σχέση του Πρωταρχικού Δεσμού με το Παιδικό Ιχνογράφημα» και έχει εκπονήσει εργασίες με θέματα τόσο από τον τομέα της Προσχολικής Αγωγής όσο και της Παιγνιοθεραπείας. Είναι μέλος της Ένωσης Παιγνιοθεραπευτών και Δραματοθεραπευτών Ελλάδος. Έχει ασχοληθεί επίσης με τον εθελοντισμό, τον Προσκοπισμό και έχει διατελέσει μέλος στους Γιατρούς χωρίς σύνορα και στο National Geographic. Tέλος, είναι γνώστης της Αγγλικής και Ιταλικής Γλώσσας, έχει μεταφράσει εργασίες με έρευνες στον τομέα της Προσχολικής Αγωγής και της Παιγνιοθεραπείας και τέλος έχει πάρει μέρος σε πολλά σεμινάρια και προγράμματα περιβαλλοντικής αγωγής καθώς έχει βραβευτεί και από την Unicef.

Συγγραφέας : Ηλιοπούλου Νάντια
Εκδότης : Ζάθεον Πυρ
Έτος έκδοσης : 2015
ISBN : 618-81030-8-5
Σελίδες : 69
Σχήμα : 21×14
Κατηγορίες : Νεοελληνική ποίηση

Τιμή σε ιστοσελίδες: 9.00 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.