Σύστημα πραγματικού χρόνου

Περιγραφή
[…]
Το βιβλίο πραγματεύεται ένα ευρύ φάσμα πτυχών που αφορούν στα συστήματα πραγματικού χρόνου. Από την πλευρά του υλικού, καλύπτονται θέματα παραλληλίας και πολυνηματισμού των επεξεργαστών, καθώς και ζητήματα υλικού που σχετίζονται με την ψηφιακή καταγραφή πολυκαναλικών ή μη δεδομένων. Από πλευράς λογισμικού μελετάται η ανάπτυξη συστημάτων πραγματικού χρόνου, με εστίαση στις κρίσιμες φάσεις της ανάλυσης των απαιτήσεων και του σχεδιαμού, καθώς και των λειτουργικών συστημάτων πραγματικού χρόνου, τα οποία υποστηρίζουν την όλη λειτουργία των εφαρμογών. Υλικό και λογισμικό αντιμετωπίζονται επίσης συνδυαστικά, υπό τη θεώρηση του ολοκληρωμένου συστήματος, μέσα από μία εκτεταμένη μελέτη των βιοϊατρικών συστημάτων πραγματικού χρόνου. Τέλος, γίνεται εκτεταμένη αναφορά στην ανάλυση των επιδόσεων των συστημάτων πραγματικού χρόνου.
[…]
(Αθανάσιος Σκόρδας, από τον Πρόλογο)Ο Δημήτρης Μαρούλης είναι καθηγητής στο Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ). Έχει σχεδιάσει και υλοποιήσει συστήματα πραγματικού χρόνου, τα δεδομένα των οποίων χρησιμοποιούνται ευρέως από τη διεθνή επιστημονική κοινότητα, ενώ έχει δημοσιεύσει περισσότερες από 16 επιστημονικές εργασίες σε διεθνή περιοδικά και συνέδρια.

Συγγραφέας : Μαρούλης Δημήτρης Καθηγητής Πληροφορικής, Βασιλάκης Κώστας Αναπληρωτής Καθηγητής Πληροφορικής
Εκδότης : Τζιόλα
Έτος έκδοσης : 2014
ISBN : 960-418-457-1
Σελίδες : 478
Σχήμα : 25χ18
Κατηγορίες : Πληροφοριακά συστήματα, Ηλεκτρονικοί υπολογιστές – Προγράμματα

Τιμή σε ιστοσελίδες: 42.76 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.