Σύνδεση εκπαιδευτικής έρευνας και πράξης

Περιγραφή
Ο παρών τόμος αποτελεί μια απόπειρα σκιαγράφησης της άποψης που επικρατεί στην ακαδημαϊκή κοινότητα σχετικά με τη σύνδεση εκπαιδευτικής έρευνας και πράξης, ιδιαίτερα όταν απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς. Αφορμή για την έκδοση στάθηκε η διενέργεια επιμορφωτικών σεμιναρίων σε θέματα εκπαιδευτικής έρευνας από το Κέντρο Εκπαιδευτικής Έρευνας (Κ.Ε.Ε.), αρχικά για νέους ερευνητές, και αργότερα για εκπαιδευτικούς της πράξης όλων των βαθμίδων και ειδικοτήτων. Τα σεμινάρια αυτά συγχρηματοδοτήθηκαν από την Ευρωπαϊκή Ένωση την περίοδο 1999-2000 και οι προβληματισμοί που οδήγησαν τότε το Κ.Ε.Ε. να προχωρήσει στην υλοποίηση των σεμιναρίων αυτών για εκπαιδευτικούς της πράξης ακόμα και σήμερα αποτελούν αφορμή για πολλές συζητήσεις και απόψεις, όχι μόνο στην πανεπιστημιακή και ερευνητική, αλλά και στην εκπαιδευτική κοινότητα.

Συγγραφέας : Συλλογικό έργο, Βάμβουκας Μιχάλης Ι., Βερέβη Άλκηστις, Βρυωνίδης Μάριος, Βιτσιλάκη – Σορωνιάτη Χρυσή, Γκόβαρης Χρήστος, Δασκαλάκη Καλλιρρόη, Παπαδοπούλου Παναγιώτα Δ., Τσαμπαρλή Δήμητρα, Τσίγκανου Ιωάννα, Καλαβάσης Φραγκίσκος, Καφούση Σόνια, Σκουμπουρδή Χρυσάνθη, Κανατσούλη Μένη Δ., Τσελφές Βασίλης, Κοντάκος Αναστάσιος, Μαράτου – Αλιμπράντη Λάουρα, Παντελιάδου Σουζάνα, Παπαδόπουλος Απόστολος Γ., Παπακωνσταντίνου Παναγιώτης, Εμβαλωτής Αναστάσιος, Παρούση Αντιγόνη, Πολεμικός Νικήτας Ε., Τζάρτζας Γεώργιος, Φλουρής Γεώργιος Σ., Χαραμής Παύλος, Χατζηγεωργίου Γιάννης, Χοντολίδου Ελένη, Χρονάκη Άννα
Επιμελητής : Σβολόπουλος Βασίλειος
Εκδότης : Ατραπός
Έτος έκδοσης : 2008
ISBN : 960-459-056-1
Σελίδες : 401
Σχήμα : 24χ17
Κατηγορίες : Εκπαίδευση, Έρευνα – Μεθοδολογία

Τιμή σε ιστοσελίδες: 19.60 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.