Σύγχρονη διδασκαλία βασικών μαθηματικών εννοιών

Περιγραφή
Το παρόν βιβλίο αποτελεί αναλυτικό βοήθημα απ’ όπου ο κάθε καθηγητής μαθηματικών θα μπορέσει να αντλήσει υλικό με το οποίο θα εμπλουτίσει το ήδη πολύ καλά οργανωμένο αναλυτικό πρόγραμμα σπουδών της ελληνικής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
Προσφέρεται επίσης πλούσιο υλικό το οποίο θα τον οδηγήσει στον προβληματισμό και ίσως στην αναθεώρηση, σχετικά με συγκεκριμένες και καλά εδραιωμένες διδακτικές μεθόδους.
Τόσο με το θεωρητικό, όσο και με το πρακτικό μέρος του βιβλίου δύναται να ικανοποιηθούν οι αναζητήσεις των καθηγητών για όλο το φάσμα του αναλυτικού προγράμματος σπουδών των μαθηματικών του Γυμνασίου και του Λυκείου. Στα τριάντα κεφάλαιά του παραθέτονται τρόποι διδασκαλίας βασικών μαθηματικών εννοιών, με βάση πάντα τις ελληνικές και παγκόσμιες διδακτικές τάσεις.
Το βιβλίο αυτό αποτελεί συνέχεια του “Σύγχρονη διδασκαλία των μαθηματικών”, τα οποία και τα δύο πλέον μαζί, έρχονται να καλύψουν τυχόν κενά στη διδασκαλία των μαθηματικών στο σύγχρονο ελληνικό σχολείο.
Αρμόζει για φοιτητές μαθηματικών σχολών, καθηγητές μαθηματικών και όσους προετοιμάζονται για τον αντίστοιχο διαγωνισμό του Α.Σ.Ε.Π. εκπαιδευτικών.Ο Βασίλειος Σάλτας είναι διδάκτορας διδακτικής των μαθηματικών και εισηγητής διδακτικής και μαθηματικών στο ΤΕΙ Καβάλας. Επίσης εισηγείται σεμινάρια διδακτικής του Κέντρου Τεχνολογικής Έρευνας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Συγγραφέας: Σάλτας Βασίλειος
Εκδότης: Επίκεντρο
Έτος έκδοσης: 2014
ISBN: 960-458-539-8
Σελίδες:
Σχήμα: 24χ17
Κατηγορίες: Μαθηματικά – Σπουδή και διδασκαλία

Τιμή σε ιστοσελίδες: 8.39 €