Σχολιασμένη βιβλιογραφία της ελληνικής ως δεύτερης / ξένης γλώσσας

Περιγραφή
Η «Σχολιασμένη βιβλιογραφία της ελληνικής ως δεύτερης/ξένης γλώσσας» φιλοδοξεί να δώσει τη δυνατότητα στους ενδιαφερομένους να εντοπίζουν με μεγαλύτερη ευκολία ό,τι είναι σχετικό με την ενασχόλησή τους -έρευνα, διδασκαλία ή και τα δύο- ώστε να μπορούν να ενημερώνονται για τις τάσεις που εμφανίζονται στο χώρο αυτό. Η φύση του περιεχομένου της την καθιστά εύχρηστο και απαραίτητο μέσο πληροφόρησης για διδάσκοντες/διδάσκουσες την ελληνική ως δεύτερη/ξένη γλώσσα σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης στηνΕλλάδα και έξω από αυτή, για ερευνητές με σχετικό αντικείμενο, για όσους ασχολούνται με την ανάπτυξη αναλυτικών γλωσσικών προγραμμάτων, για συγγραφείς υλικού -διδακτικού και βοηθητικού- και για επιστήμονες ή μη των οποίων τα ενδιαφέροντα εμπίπτουν σ’ αυτό το πεδίο.
Η «Σχολιασμένη βιβλιογραφία» χωρίζεται σε δύο μέρη. Στο πρώτο μέρος περιέχονται οι περιλήψεις άρθρων σε περιοδικά και σε συλλογικά έργα, ανακοινώσεις και μονογραφίες για τη διδασκαλία της ελληνικής ως δεύτερης/ξένης γλώσσας και στο δεύτερο μέρος περιλαμβάνονται διδακτικά βιβλία για την ελληνική.

Επιμελητής : Αντωνοπούλου Νιόβη
Υπεύθυνος Σειράς : Μοσχονάς Σπύρος Α.
Εκδότης : Εκδόσεις Πατάκη
Έτος έκδοσης : 2006
ISBN : 960-16-1692-6
Σελίδες : 453
Σχήμα : 24χ17
Κατηγορίες : Ελληνική γλώσσα, Βιβλιογραφίες
Σειρές : Θεωρητικές Επιστήμες: Γλωσσολογία, Ελληνική Γλώσσα: Θεωρία και Διδακτική

Τιμή σε ιστοσελίδες: 22.16 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.