Σχήματα

Περιγραφή
Η σειρά «Μαθαίνω με το Σποτ» αποτελείται από τέσσερα διασκεδαστικά ξεχωριστά βιβλιαράκια, με στόχο να βοηθήσουν τα παιδιά στην κατανόηση και αναγνώριση βασικών εννοιών.
Το παιδί μαθαίνει να αναγνωρίζει τα βασικά σχήματα το τρίγωνο, το τετράγωνο, το ορθογώνιο, τον κύκλο και το ρόμβο παρακολουθώντας τις δραστηριότητες του Σποτ με τέτοιο τρόπο ώστε να αντικατοπτρίζει σ’ αυτές δικές του εμπειρίες και ταυτόχρονα κάνει τα πρώτα βήματα στη γνώση.
Ο Σποτ, το χαρούμενο σκυλάκι με το οποίο έχουν μεγαλώσει εκατομμύρια παιδιά σε πολλές χώρες του πλανήτη, έρχεται να κάνει συντροφιά στους μικρούς ερευνητές βοηθώντας τους να ανακαλύψουν τον κόσμο. Ο Σποτ είναι μια φιλική φιγούρα για παιδιά προσχολικής ηλικίας, τα έντονα εξωτερικά περιγράμματα και οι έγχρωμες απλές φιγούρες είναι εύκολα αναγνωρίσιμα. Το πρόσωπο του Σποτ και η χαρούμενη προσωπικότητα του θα βοηθήσουν τα παιδιά να μάθουν ότι η γνώση είναι απόλαυση, ότι η προσπάθεια για να μάθουν καινούργια πράγματα μπορεί να είναι ταυτόχρονα και διασκέδαση.

Συγγραφέας: Hill Eric
Εικονογράφος: Hill Eric
Εκδότης: Ερευνητές
Έτος έκδοσης: 2004
ISBN: 960-368-306-Χ
Σελίδες: 14
Σχήμα: 12χ12
Κατηγορίες: Παιδικά βιβλία, Μεταφρασμένα
Σειρές: Μαθαίνω με το Σποτ

Τιμή σε ιστοσελίδες: 6.22 €