Σχέδιο ζωής

Περιγραφή
Θέλεις να κάνεις τη ζωή σου καλύτερη; Πιο επιτυχημένη, πιο παραγωγική, πιο ενδιαφέρουσα; Θέλεις να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση, ν’ αποβάλεις το άγχος, να διαχειριστείς καλύτερα το χρόνο σου και τα οικονομικά σου;
Το “Σχέδιο ζωής” στηρίζει την προσπάθειά σου σε όλους τους τομείς: υγεία, χρήμα, δουλειά, σχέσεις, οικογένεια κ.ά. Με απλές συμβουλές, ταξινομημένες ανά κατηγορία, σε βοηθά να κινηθείς προς τη σωστή κατεύθυνση γρήγορα και εύκολα, προχωρώντας ένα βήμα τη φορά.
Ένα πολύ πρωτότυπο βιβλίο που απελευθερώνει ενέργεια και χαράζει νέες διαδρομές. Κάνε την επιθυμητή τομή στη ζωή σου καταστρώνοντας το δικό σου σχέδιο.
“Oι συμβουλές του Robert Ashton είναι ξεκάθαρες, πρακτικές και γεμάτες ανθρωπιά… Το Σχέδιο ζωής είναι ένα διαφορετικό βιβλίο αυτοβελτίωσης.”
(Alison Simpson)Ο Robert Ashton είναι συγγραφέας, ακτιβιστής, ομιλητής και σύμβουλος. Δουλεύει με ανθρώπους που θέλουν να ξεχωρίζουν – επιχειρηματίες, υπεύθυνους φιλανθρωπικών οργανώσεων και ιδιώτες που προσπαθούν να καταστρώσουν το δικό τους σχέδιο ζωής.

Συγγραφέας: Ashton Robert
Μεταφραστής: Λαψάτη Έλλη
Εκδότης: Κριτική
Έτος έκδοσης: 2009
ISBN: 960-218-583-Χ
Σελίδες: 273
Σχήμα: 21χ14
Κατηγορίες: Συμβουλευτική
Σειρές: Ζην

Τιμή σε ιστοσελίδες: 11.04 €