Συν-αθροίσεις

Περιγραφή
Ο κατάλογος της έκθεσης αποτελεί μια συλλογή από αρχιτεκτονικά έργα και κείμενα που πηγάζουν από τον παραλληλισμό της λειτουργικής δομής του υπολογιστή με την έννοια του σμήνους και της μονάδας που αθροιστικά και επαναληπτικά το συγκροτεί. Αυτή η μονάδα υπακούει στην κοινή λογική της ομάδας, σε ένα σύνολο κωδικών επικοινωνίας, τον αλγόριθμο. Τα έργα που παρουσιάζονται, διερευνούν αρχιτεκτονικά συστήματα ως συναθροίσεις μονάδων με βάση τη λογική ή την χρήση διαδικασιών κώδικα προγραμματισμού – scripting. Με την εφαρμογή scripting, ο χρήστης αποκτά έλεγχο των ψηφιακών εργαλείων που χρησιμοποιεί και επεμβαίνει, είτε αλλοιώνοντας τον εσωτερικό αλγόριθμο ενός συστήματος, είτε δημιουργώντας νέα εργαλεία σε υπάρχοντα προγράμματα που θα μεταβάλλουν τις ιδιότητες τόσο της μονάδας όσο και του υπόλοιπου σμήνους. Οι ομάδες των νέων διακεκριμένων αρχιτεκτόνων που συμμετέχουν, έχουν επιλεγεί με βάση την πρόσφατη αρχιτεκτονική πρακτική τους καθώς και την ακαδημαϊκή τους δραστηριότητα σε αρχιτεκτονικές όλες που εντάσσουν την παραπάνω λογική στην ερευνά τους.

Συγγραφέας : Συλλογικό έργο
Μεταφραστής : Αδηλενίδου Γιώτα, Αυγέρη Μαρί – Πιερ, Κοτζαμάνη Αμαλία, Παπαδάτου Μαρία Μυρτώ, Σπηλιώτη Χριστίνα, Βυζοβίτη Σοφία, Τερζίδης Κώστας
Επιμελητής : Αδηλενίδου Γιώτα, Βυζοβίτη Σοφία
Εκδότης : Παπασωτηρίου
Έτος έκδοσης : 2008
ISBN :
Σελίδες : 147
Σχήμα : 24χ17
Κατηγορίες : Αρχιτεκτονική

Τιμή σε ιστοσελίδες: 13.60 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.