Συνέντευξη

Περιγραφή
Ο Μιχάλης Στρατάκης με τη “Συνέντευξη” του αποθησαυρίζει, με μια επιδέξια και εύληπτη επιστημονικότητα, τα πορίσματα της επαγγελματικής του διαδρομής.
Αναλύει, συνθέτει και διδάσκει. Με ιδιάζουσα εμβρίθεια και διαλεκτική πειστικότητα. Έχω τη βεβαιότητα ότι το έργο του αυτό σύντομα θα αξιολογηθεί ως αυθεντική πηγή ειδικής γνώσης. Ως καθοδηγητική πυξίδα για τους νεότερους δημοσιογράφους, για όσους θα αναζητούν την πληρέστερη επαγγελματική τους συγκρότηση. […]
Κωστής ΧατζηκωστήςΟ Μιχάλης Εμμ. Στρατάκης γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης το 1951. Σπούδασε νομικά, οικονομικά και δημοσιογραφία. Στη μαχόμενη δημοσιογραφία βρίσκεται από το 1973. Έχει εργαστεί ως πολιτικός συντάκτης, σχολιογράφος και αρθρογράφος σε εφημερίδες της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας, καθώς και ως διευθυντής σύνταξης. Στο Ηλεκτρονικό Τύπο εργάζεται από την πρώτη ημέρα της ελεύθερης ραδιοφωνίας και τηλεόρασης ως διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης, ενώ παράλληλα επιμελείται και παρουσιάζει καθημερινές ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές. Στον εκπαιδευτικό τομέα δραστηριοποιείται από το 1979 ως καθηγητής ιδιωτικών δημοσιογραφικών σχολών και ΙΙΕΚ και από το 2003 ως καθηγητής στην Αστυνομική Ακαδημία. Είναι μέλος του Συμβουλίου Τιμής και Δεοντολογίας της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης και μέλος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων. Έχει εκδώσει πολλά βιβλία δημοσιογραφικού και πολιτικού περιεχομένου, ορισμένα εκ των οποίων διδάσκονται σε ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Για τη δράση του έχει τιμηθεί από ξένες κυβερνήσεις και από διάφορους εκκλησιαστικούς, επιστημονικούς και κοινωνικούς φορείς.

Συγγραφέας: Στρατάκης Μιχάλης
Επιμελητής: Κοσμάς Δημήτρης
Εκδότης: Γερμανός
Έτος έκδοσης: 1996
ISBN: 960-7623-01-0
Σελίδες: 142
Σχήμα: 21χ14
Κατηγορίες: Δημοσιογραφία, Επικοινωνία (Κοινωνικές επιστήμες)
Σειρές: Δημοσιογραφία – Επικοινωνία

Τιμή σε ιστοσελίδες: 7.26 €