Συμμετέχοντας σε εμπορικές εκθέσεις

Περιγραφή
«Οι συμμετοχές σε εμπορικές εκθέσεις αποτελούν το πιο αποτελεσματικό εργαλείο για την είσοδο σε νέες αγορές και ειδικότερα σε αυτές του εξωτερικού. Συμμετέχοντας σε διεθνείς εκθέσεις, οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις αποκτούν τη δυνατότητα συνεχούς ανάπτυξης, κυρίως μέσω της εισόδου τους σε νέες αγορές, αποφεύγοντας να δαπανήσουν υπερβολικά κεφάλαια, τα οποία συνήθως δεν διαθέτουν. Οι επιχειρήσεις που προγραμματίζουν να εισέρθουν σε νέες αγορές του εξωτερικού έχουν τη δυνατότητα, επιλέγοντας την κατάλληλη έκθεση και προετοιμάζοντας σωστά τη συμμετοχή τους, να επιτύχουν το στόχο τους μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα και με τον οικονομικότερο τρόπο».
«Στόχος μου είναι αυτό το βιβλίο να αποτελέσει έναν χρήσιμο και πρακτικό οδηγό επιτυχίας σε νέους -ή μη- επιχειρηματίες, οι οποίοι φιλοδοξούν να αναπτύξουν τις δραστηριότητές τους, κυρίως τις εξαγωγικές, βασιζόμενοι στην εξωστρέφεια, τη συνεχή βελτίωση και τη σκληρή δουλειά».Ο Μιχαήλ Ε. Ναλμπάντης είναι επιχειρηματίας, συγγραφέας και ειδικός σύμβουλος σε θέματα στρατηγικής επιχειρήσεων και οργανισμών. Είναι απόφοιτος της I.C.B.S, με μεταπτυχιακό τίτλο στη «Στρατηγική διοίκηση επιχειρήσεων» και είναι συγγραφέας των βιβλίοων «Συμμετέχοντας σε εμπορικές εκθέσεις» και «Brands, η στρατηγική». Έχει στο βιογραφικό του σειρά εισηγήσεων, ομιλιών σε συνέδρια και ημερίδες αναφορικά σε θέματα διοίκησης επιχειρήσεων. Αρθρογραφεί σε τοπικές εφημερίδες και περιοδικά, σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή. Τέλος, σε επιχειρηματικό επίπεδο είναι ιδιοκτήτης εταιρείας, η οποία δραστηριοποιείται στον κλάδο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, ενώ διαθέτει πολύχρονη εμπειρία σε θέματα εξαγωγών και διαπολιτισμικής επικοινωνίας.

Συγγραφέας : Ναλμπάντης Μιχαήλ Ε.
Εκδότης : Εκδόσεις Αθανάσιος Αλτιντζής
Έτος έκδοσης : 2011
ISBN : 960-9465-08-0
Σελίδες : 148
Σχήμα : 24χ17
Κατηγορίες : Διοίκηση και οργάνωση , Εμπόριο

Τιμή σε ιστοσελίδες: 14.24 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.