Στ’ αλήθεια ο παράδεισος υπάρχει!!!

Περιγραφή
Όταν ο Κόλτον Μπούρπο κατάφερε να γίνει καλά μετά την εγχείρηση για περιτονίτιδα, η οικογένειά του ήταν τρισευτυχισμένη που επέζησε το παιδάκι τους! Αυτό που δεν περίμεναν είναι ν’ ανακαλύψουν, μήνες μετά, ότι το παιδάκι τους είχε πάει στον Παράδεισο και γύρισε! Ένα παιδί, ούτε ακόμα τεσσάρων χρόνων, είπε στους γονείς του ότι στη διάρκεια της εγχείρησης έφυγε από το κορμί του κι έβλεπε πού ήταν ο μπαμπάς και η μαμά του, και περιέγραψε με ακρίβεια, τι έκαναν στο νοσοκομείο. Είπε ότι πήγε στον Παράδεισο και είδε τον Ιησού και γνώρισε την αγέννητη αδελφούλα του και τον παππού που δεν είχε συναντήσει ποτέ! Ο Κόλτον μιλά μ’ έναν τρόπο αθώο μα λέει με ακρίβεια πράγματα που μπορούμε να διαβάζουμε στην Αγία Γραφή! Περιγράφει τον Ιησού, τους αγγέλους και τους συγγενείς που συνάντησε στον Παράδεισο, και λέει: «Πόσο πολύ μας αγαπά ο Θεός!»
Ο Τοδ Μπούρπο έγραψε το βιβλίο με σεβασμό στην αγνή περιγραφή του γιου του, με απλά και τρυφερά λόγια.
Αυτό το βιβλίο μάς χαρίζει μια εικόνα γι’ αυτό που μας περιμένει αν εμπιστευόμαστε την Ευσπλαχνία του Θεού κι αν ζούμε με πρότυπο τον Ιησού και μας προσφέρει την ευκαιρία να έχουμε πίστη με αγνότητα, σαν τα παιδάκια, στον ουράνιο Πατέρα μας: τον Θεό!!!Ο Τοδ Μπούρπο είναι πάστορας στην εκκλησία Κροσρόδς Ουέσλειαν στο χωριό Ιμπέριαλ, στη Νεμπράσκα (το 2008 έμεναν 1762 άνθρωποι). Κάθε Κυριακή οι ομιλίες του Τοδ στη λειτουργία, ακούγονται απ’ ευθείας από το ραδιόφωνο. Δουλεύει και στα σχολεία της περιοχής ως δάσκαλος αυτοάμυνας, και είναι μέλος του συμβουλίου της σχολής. Σε περίπτωση ανάγκης, είναι εθελοντής πυροσβέστης, και είναι πάστορας των εθελοντών πυροσβεστών στη Νεμπράσκα. Για να συντηρεί την οικογένειά του ο Τοδ είναι υπεύθυνος σε μια εταιρεία που παράγει γκαραζόπορτες. Το 1991 πήρε διδακτορικό Θεολογίας στο πανεπιστήμιο της Οκλαχόμα με τους καλύτερους βαθμούς, και το 1994 έγινε πάστορας. Η Σόνια είναι η γυναίκα του και η μαμά του Κόλτον, της Κασσίας και του Κόλμπυ και δουλεύει σ’ ένα γραφείο που πουλάει σπίτια. Πήρε το δίπλωμα για να διδάσκει στο δημοτικό σχολείο, απ’ το Πανεπιστήμιο της Οκλαχόμα κι έχει μάστερ στην πληροφορική και βιβλιοθηκονομία. Έχει διδάξει στο Ιμπέριαλ, και κάνει μαθήματα θρησκείας, μουσικής και τραγουδιού στα παιδάκια και δουλεύει με τον Τοδ στην εταιρεία του.

Συγγραφέας : Burpo Todd, Vincent Lynn
Μεταφραστής : Μεταξά Μαρία
Εκδότης : Δρόμων
Έτος έκδοσης : 2016
ISBN : 960-694-253-8
Σελίδες : 200
Κατηγορίες : Μεταφυσική, Πνευματισμός

Τιμή σε ιστοσελίδες: 8.28 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.