Στου Αϊ-Γιάννη τις φωτιές

Περιγραφή
Από του Αϊ-Γιάννη τις Φωτιές ξεπήδησε ο φωνακλάς Ευαγόρας, που οι φωνές του έμειναν μέχρι σήμερα χαραγμένες στο μυαλό… «Μπουμπούναα!»
Από τις ίδιες φλόγες πετάχτηκαν ο «Χαράμπαλος» ο ζημιάρης, η θεία Δέσποινα με τις μπαγιάτικες πάστες κι ο καρχαρίας με τα κοφτερά δόντια που σουλατσάριζε στην Μπέλα Βίστα…
Κάπου πιο ψηλά βουτούσε στο κενό ο γλάρος Ιωνάθαν κλείνοντας πονηρά το μάτι σε μικρούς πρίγκιπες.
Ο δικός μας μικρός πρίγκιπας, λοιπόν, είναι από εκείνους που δε φόρεσαν ποτέ στέμμα, μα που η ματιά του για τον κόσμο όλο έχει τόσο πλούτο, όσο έχουν όλα τα βασίλεια μαζί.Ο Γιάννης Ζαφείρης είναι Έλληνας ηθοποιός, σκηνοθέτης και συγγραφέας. Γεννήθηκε στη Χίο το 1971. Είναι ιδρυτικό μέλος του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Βορείου Αιγαίου και συνεργάτης του από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του. Πέραν του Δη.Πε.Θε. Β.Α. συμμετείχε και σε πολλές άλλες θεατρικές παραγωγές τόσο στο ελεύθερο θέατρο στην Αθήνα, όσο και σε Δημοτικά Περιφερειακά θέατρα, κυρίως σε κλασικό ρεπερτόριο.

Συγγραφέας : Ζαφείρης Γιάννης
Εκδότης : Καλυδών
Έτος έκδοσης : 2006
ISBN : 960-6636-01-1
Σελίδες : 188
Σχήμα : 21χ14
Κατηγορίες : Νεοελληνική πεζογραφία – Μυθιστόρημα

Τιμή σε ιστοσελίδες: 10.88 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.