Στη χάση του φεγγαριού

Περιγραφή
Η τυχαία γνωριμία δύο ανδρών -των πρωταγωνιστών του μυθιστορήματος-, του Νίκου και του Παύλου και η ταύτιση των πνευματικών τους ενδιαφερόντων βοηθάει να ξεπεράσουν επώδυνα προσωπικά βιώματα και να δεθούν με τα δεσμά αληθινής φιλίας.
Τίποτα, όμως, δεν κρατάει πολύ. Η ζωή δεν αγαπάει τη μονοτονία και δεν αργεί να ρίξει τη σκιά της επάνω τους. Συνταρακτικά γεγονότα στερούν από το Νίκο τη συντροφιά και τη χαρά της φιλίας του Παύλου και τον βυθίζουν πάλι στη θλίψη και την απογοήτευση.
Θα βρει άραγε ο Νίκος τη θέληση και το κουράγιο για να ξαναμπεί στη ζωή; Και ποιο θα μπορούσε να είναι αυτήν τη φορά εκείνο που θα του κινούσε το ενδιαφέρον για να συνεχίσει;
“Η ζωή πάντως είναι τροποποιήσιμη μέχρι την τελευταία μας στιγμή”. Πολλά εξαρτώνται από μας τους ίδιους, αλλά και πολλά από τις συγκυρίες.Ο Πασχάλης Μαγγίδης γεννήθηκε στο Χαϊδευτό του νομού Καβάλας. Τελείωσε το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών της Νομικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και διορίστηκε στο Υπουργείο Οικονομικών. Κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας του έλαβε δίπλωμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στον τομέα της Δημόσιας Οικονομίας. Εξήλθε από την υπηρεσία με το βαθμό του Διευθυντή.
Εμφανίστηκε στα ελληνικά γράμματα από τις εκδόσεις “Ιωλκός” με το μυθιστόρημα “Δεύτερη ευκαιρία” (εκδόσεις Ιωλκός) το 2010.

Συγγραφέας: Μαγγίδης Πασχάλης
Εκδότης: Ιωλκός
Έτος έκδοσης: 2011
ISBN: 960-426-626-8
Σελίδες: 352
Σχήμα: 21χ14
Κατηγορίες: Νεοελληνική πεζογραφία – Μυθιστόρημα

Τιμή σε ιστοσελίδες: 16.28 €