Στην αγκαλιά του φεγγαριού

Περιγραφή
Η αναζήτηση του έρωτα. Η ανάγκη για λύτρωση. Η προσπάθεια για ένα νέο ξεκίνημα.
Ένας νέος άντρας που ζητά απεγνωσμένα διέξοδο στα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Μια κοπέλα, όμορφη σαν οπτασία, θύμα των προκαταλήψεων της κλειστής κοινωνίας στην οποία ζει.
Ένα κρυμμένο μυστικό, ένας καυτός ήλιος κι ένας έρωτας που ανάβει, πλέκοντας στα δίχτυα του μια ιστορία, παράξενη σαν όνειρο, που αφήνει τα σημάδια της βαθιά μέσα στην καρδιά μας. Μια εσωτερική αναζήτηση, που θα βρει την πραγμάτωσή της στην αγκαλιά του φεγγαριού.
Ένα μυθιστόρημα που αγγίζει την καρδιά του αναγνώστη, χαράζοντας τις σελίδες του με τα πιο βαθιά και ειλικρινή αισθήματα του συγγραφέα.
Ο Αλέξανδρος Μέγας ζει στην Αθήνα. Γεννήθηκε το 1966 και από τότε δεν παύει να ονειρεύεται και να ζει έντονα την κάθε στιγμή της ζωής του και να πλέκει με αριστουργηματικό τρόπο τη φαντασία με την πραγματικότητα, καθημερινά ακόμα και στην ίδια του τη ζωή. Ο έρωτας και μόνο είναι πηγή έμπνευσης για τον ίδιο και το μόνο δυνατό στοιχείο που τον κρατάει ζωντανό και ετοιμοπόλεμο.
Ταξιδεύει πολύ, γράφει και ακούει πολύ μουσική. Όταν δεν ασχολείται με αυτά τότε του αρέσει η απομόνωση και η γοητεία της σιωπής.

Συγγραφέας : Μέγας Αλέξανδρος
Εκδότης : Ίαμβος
Έτος έκδοσης : 2007
ISBN : 960-89154-7-3
Σελίδες : 186
Σχήμα : 21χ14
Κατηγορίες : Νεοελληνική πεζογραφία – Μυθιστόρημα
Σειρές : Ελληνική Λογοτεχνία

Τιμή σε ιστοσελίδες: 10.49 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.