Σσσσς το μωρό κοιμάται!

Περιγραφή
Τι συμβαίνει όταν η μαμά βγαίνει για ψώνια και ο μπαμπάς προσέχει το μωρό που κοιμάται; Είναι σίγουρος πως μπορεί να φροντίσει τα πάντα μόνος του χωρίς να ανησυχήσει το μικρό μπόμπιρα…
Στην προσπάθειά του όμως αυτή συμβαίνουν μικρά και αναπάντεχα φυσικά ατυχήματα, τα οποία μπορούν ανά πάσα στιγμή να ξυπνήσουν το μωρό. Το ρολόι που χτυπάει κινδυνεύει να ξυπνήσει το μωρό και ενώ ο μπαμπάς τρέχει να το κλείσει πατάει την ουρά της γάτας που ουρλιάζει. Πιάτα που σπάνε, ο καημένος ο μπαμπάς που κατρακυλάει στις σκάλες, ένα σωρό ζωντανοί ήχοι ακούγονται στο άνοιγμα κάθε σελίδας και μας μεταφέρουν τον πανζουρλισμό που γίνεται στο σπίτι και κάνει τον μπαμπά έξαλλο.
Απίστευτα περιστατικά, κωμικές καταστάσεις ειδικά φτιαγμένες για να διασκεδάζουν τα μικρά παιδιά, σε μια έκδοση που θα διασκεδάσει ακόμα και τους μεγάλους με την πρωτοτυπία και τη ζωντάνια των ήχων και την ποιότητα της εικονογράφησης.
Μια όμορφη ιστορία με μικρά και ενδιαφέροντα αναπάντεχα, που θα διασκεδάσει τους μικρούς μας φίλους και θα τους μάθει να ξεχωρίζουν τους ήχους του σπιτιού.

Συγγραφέας: Allen Jonathan
Εικονογράφος: Allen Jonathan
Εκδότης: Σαββάλας
Έτος έκδοσης: 2004
ISBN: 960-423-409-9
Σελίδες: 14
Σχήμα: 28χ25
Κατηγορίες: Παιδικά βιβλία, Μεταφρασμένα

Τιμή σε ιστοσελίδες: 13.98 €