Σπάζοντας τις αλυσίδες

Περιγραφή
Τα εκατομμύρια των αναγνωστών των δύο προηγούμενων best sellers Ένα Παιδί που το Έλεγαν Αυτό και Το Χαμένο Αγόρι, ξέρουν ότι ο Ντέιβ επέζησε για να πει τη γεμάτη θάρρος ιστορία του. Ακόμα και μετά τη “λύτρωση” από τη μητέρα του που τον κακοποιούσε βάναυσα, η ζωή του ήταν ένας συνεχής αγώνας.
Μέσα από έναν δύσκολο γάμο και μια ανεκπλήρωτη καριέρα, μετά από τη δραματική επανένωση με τον ετοιμοθάνατο πατέρα του και τη συγκλονιστική αντιπαράθεση με τη μητέρα του και το ένοχο παρελθόν της, ο Ντέιβ κατάφερε να σπάσει τις αλυσίδες του παρελθόντος, να μάθει να εμπιστεύεται και ν’ αγαπά.
Το Σπάζοντας τις Αλυσίδες – Ένας Άντρας που τον Έλεγαν Ντέιβ είναι το συναρπαστικό τέλος της εμπνευσμένης τριλογίας του. Σ’ αυτό, ο Ντέιβ προσκαλεί τους αναγνώστες να ανακαλύψουν μαζί του πώς μετέτρεψε την ντροπή και την απόρριψη σε περηφάνια και αποδοχή και πώς ένα χαμένο αγόρι χωρίς όνομα βρήκε τον εαυτό του στην καρδιά και την ψυχή ενός άντρα που είναι ελεύθερος πια!O Ντέιβ Πέλζερ είναι συγγραφέας των best sellers Ένα Παιδί που το Έλεγαν Αυτό και Το Χαμένο Αγόρι. Ταξιδεύει σε όλη την Αμερική εμπνέοντας αυτοπεποίθηση και ελπίδα σε αναρίθμητα θύματα κακοποίησης. Ο Ντέιβ έχει πάρει για το έργο του επαίνους από τους Προέδρους των Η.Π.Α. Ρήγκαν, Μπους και Κλίντον, και το 1994 ήταν ο μοναδικός Αμερικανός που του απονεμήθηκε το Outstanding Young Person of the World Award.

Συγγραφέας: Pelzer Dave
Μεταφραστής: Συλλογικό έργο
Εκδότης: Διόπτρα
Έτος έκδοσης: 2003
ISBN: 960-364-217-7
Σελίδες: 348
Σχήμα: 21χ14
Κατηγορίες: Αμερικανική πεζογραφία – Μυθιστόρημα

Τιμή σε ιστοσελίδες: 10.56 €