Σκέψου όπως ο Λεονάρντο ντα Βίντσι

Περιγραφή
Η διάνοια γίνεται, δε γεννιέται. Οι άνθρωποι είναι προικισμένοι με σχεδόν απεριόριστες δυνατότητες μάθησης και δημιουργικότητας. Ο συγγραφέας Μάικλ Τζ. Γκελμπ σας δείχνει πώς μπορείτε τώρα κι εσείς να φέρετε στην επιφάνεια τις δικές σας κρυμμένες επιδεξιότητες, ακολουθώντας το παράδειγμα της μεγαλύτερης διάνοιας όλων των εποχών: του Λεονάρντο ντα Βίντσι. Ο Γκελμπ πιστεύει ακράδαντα ότι η μεγαλοφυία του Ντα Βίντσι δε βρίσκεται μόνο σε όσα δημιούργησε, αλλά και σε ό,τι μπορεί να μας εμπνεύσει να δημιουργήσουμε. Χρησιμοποιώντας ως πηγές τα τετράδια, τις εφευρέσεις και τα θρυλικά έργα τέχνης του Ντα Βίντσι, ο Γκελμπ παρουσιάζει τις Εφτά Αρχές Ντα Βίντσι -τα βασικά στοιχεία της διάνοιας-, από την curiosita, την ακόρεστη δίψα για μάθηση έως την connessione, την εκτίμηση του αλληλένδετου όλων των πραγμάτων. Βήμα βήμα, μ’ αυτό τον πρωτότυπο πρακτικό οδηγό θα μπορέσετε όχι μόνο να οξύνετε τις νοητικές σας ικανότητες, αλλά και να επιτύχετε τα εξής:
– ψυχική και πνευματική πληρότητα
– δημιουργική σκέψη και αυτοέκφραση
– επίλυση προβλημάτων
– απόλαυση της ζωής
Από το 1998, που κυκλοφόρησε το «Σκέψου όπως ο Λεονάρντο ντα Βίντσι», έχει ήδη μεταφραστεί σε 18 γλώσσες.Ο Μάικλ Τζ. Γκελμπ, διεθνώς αναγνωρισμένος σύμβουλος ετπχειρήσεων, ομιλητής και συγγραφέας, θεωρείται πρωτοπόρος στο χώρο της δημιουργικής σκέψης και της επιταχυνόμενης εκμάθησης. Για περισσότερα από είκοσι πέντε χρόνια οργανώνει σεμινάρια για μεγάλες επιχειρήσεις και οργανισμούς. Μεταξύ των πελατών του είναι οι εταιρίες Nike, DuPont, Merck, IBM, Microsoft και KPMG.

Συγγραφέας : Gelb Michael S.
Μεταφραστής : Σπέρτου Άννα
Εκδότης : Κέδρος
Έτος έκδοσης : 2007
ISBN : 960-04-3474-3
Σελίδες : 358
Σχήμα : 21χ17
Κατηγορίες : Επιτυχία και προσωπικότητα

Τιμή σε ιστοσελίδες: 13.57 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.