Σκέψεις αγάπης και φιλίας

Περιγραφή
Το βιβλίο κάνει μια προσπάθεια, κατά το δυνατόν ώστε έννοιες, αντιλήψεις, προσεγγίσεις και τεχνικές, διαχρονικά “για τη φιλία και την αγάπη” να τις κάνει απλά, κατανοητές και να γίνει οδηγός για μια καλύτερη ζωή.Ο κος Κυριαζόγλου απέκτησε πτυχίον προγραμματιστού από το Data Processing Institute του Hamilton, Canada το 1968, και αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Toronto, Canada με πτυχίο Bachelor of Arts (Honours) και με ειδίκευση στους Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές το 1976, κερδίζοντας Βραβείον Αριστείας το 1975. Το 1986, έλαβε μεταπτυχιακό δίπλωμα (Masters of Science) στην Μηχανογράφηση των Επιχειρήσεων από το πανεπιστήμιο Pacific, USA.
Εργάσθηκε στον Καναδά: (α) Πανεπιστήμιο Τορόντο του Καναδά (1968-1976) ως Σύμβουλος Πληροφορικής σε διάφορους ρόλους όπως προγραμματιστής, αναλυτής, προγραμματιστής συστημάτων, σύμβουλος τεχνικών θεμάτων, κ.λ.π., (β) ως Σύμβουλος Προχωρημένης Τεχνολογίας (1976) στο μεγαλύτερο Κέντρο Παροχής Υπηρεσιών Πληροφορικής του Καναδά όπου παρείχε τεχνικές υπηρεσίες και συμβουλές σε θέματα διοίκησης και διαχείρησης έργων πληροφορικής (IT Project management for Data Base /Data Communications) σε διαφορετικές μεγάλες εταιρείες του Κέντρου, και (γ) ως Manager Πληροφορικής, (1976-1979) σε θέματα διοίκησης και διαχείρησης έργων πληροφορικής και Τραπεζών Πληροφοριών (IT Project management for Data Base /Data Communications). στην Τηλεφωνική Εταιρεία του Καναδά, με διάφορα παράλληλα καθήκοντα (π.χ., Πρόεδρος των Επιτροπών θεμάτων Πληροφορικής, Ασφάλειας Συστημάτων, Προμήθειες, Έλεγχος Συστημάτων, κλπ.).
Από τον Σεπτέμβριο του 1979 έως τον Σεπτέμβριο του 1999, εργάσθηκε στον Διεθνή Όμιλο Επιχειρήσεων (Ελλάδα, Αγγλία, Ελβετία, Λουξεμβούργο, Σαουδική Αραβία), ως ανώτατο διευθυντικό στέλεχος για την Μηχανογράφηση των Εταιρειών του Ομίλου σε θέματα διοίκησης, ανάπτυξης, υλοποίησης και διαχείρησης έργων πληροφορικής (IT Solutions Development, Implementation, IT Project management) και τα τελευταία 3 χρόνια ως Manager Εσωτερικού Ελέγχου Συστημάτων Πληροφορικής για όλες τις εταιρείες του Ομίλου.
Απο τον Φεβ. 2000 εως και τον Ιαν. 2004 εργάσθηκε σε διεθνή εταιρία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών, ως Manager σε θέματα πληροφορικής (Διοίκηση Έργων Πληροφορικής, Έλεγχος Συστημάτων Πληροφορικής, Ασφάλεια Πληροφορικής, Επιχειρηματική Συνέχεια Συστημάτων), κυρίως σε Έργα του Δημοσίου Τομέα.
Απο τον Φεβ. 2004 προσφέρει Υπηρεσίες Πληροφορικής ως Ελεύθερος Επαγγελματίας.
Ο κος Κυριαζόγλου έχει κερδίσει το Πρώτο Βραβείο (1992, Πανελλήνιος Διαγωνισμός Λογοτεχνίας) για το Δοκίμιο του “Μηδέν και Άπειρο και η προοπτική του ανθρώπου στον 21ο αιώνα”, έχει δώσει διάφορες διαλέξεις σε θέματα πληροφορικής, έχει συμμετάσχει σε οργανωτικές επιτροπές διεθνών συνεδρίων, έχει εκπαιδευθεί σε όλα τα τεχνικά και δοικητικά θέματα της πληροφορικής, έχει εκδώσει 20+ άρθρα πληροφορικής.Είναι εισηγητής σε σεμινάρια Διοίκηση Έργων Πληροφορικής (IT Project Management), Ασφάλειας, Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, και Ελέγχου Πληροφορικής, και είναι μέλος επαγγελματικών οργανώσεων μάνατζμεντ, υπολογιστών και ελέγχου συστημάτων πληροφορικής. Επίσης το βιβλίο του “Έλεγχος Συστημάτων Πληροφορικής” εκδόθηκε από την Anubis (www.anubis.gr) και αναφέρεται στον ιστοχώρο της διεθνούς ένωσης ελεγκτών συστημάτων πληροφορικής (www.isaca.org).

Συγγραφέας: Κυριαζόγλου Ιωάννης
Εκδότης: Υάδες
Έτος έκδοσης: 2009
ISBN: 960-89676-3-5
Σελίδες: 100
Κατηγορίες: Αποφθέγματα

Τιμή σε ιστοσελίδες: 10.88 €