Σε 30΄ δημιούργησε το marketing plan

Περιγραφή
Ποιοι είναι οι στόχοι του τμήματος marketing της εταιρείας σου; Πόσο πιο μακριά από την επόμενη καμπάνια είσαι σε θέση να δεις; Πώς ακριβώς οργανώνεις τη σύνταξη των marketing plans;
Χρονομετρώντας 30 λεπτά θα μπορείς να:
– Αναγνωρίσεις τους στόχους σου σε επίπεδο marketing
– Μετατρέψεις τους στόχους σε στρατηγικές
– Καθορίσεις τους προϋπολογισμούς
– Συντάξεις και παρουσιάσεις με επαγγελματικό τρόπο το σχέδιο.
Ο οδηγός που κρατάς στα χέρια σου περιέχει τη συγκεντρωμένη εμπειρία και γνώση των καλύτερων ειδικών επιστημόνων. Απλοποιεί τη σύνταξη αποτελεσματικών και εφικτών marketing plans ενώ παράλληλα μεγιστοποιεί τις πιθανότητες επιτυχίας!
Υιοθετώντας και τηρώντας την τυπική δομή όπως παρουσιάζεται στο βιβλίο θα είναι όχι μόνο πιο εύκολο για τους συνεργάτες σου να παρακολουθήσουν τα επιχειρήματα και τα συμπεράσματά σου, αλλά και για σένα να επιβεβαιώσεις την επαγγελματική σου επάρκεια και κατάρτιση.Ο John Westwood έχει υπηρετήσει σε πολλές επιτελικές θέσεις τμημάτων marketing και πωλήσεων, ενώ σήμερα διευθύνει μια πολυεθνική εταιρεία. Έχει γράψει τα βιβλία «How to Write a Marketing Plan» και «The Marketing Plan Workbook».

Συγγραφέας : Westwood John
Μεταφραστής : Λουκόπουλος Κωνσταντίνος
Υπεύθυνος Σειράς : Ανδριανόπουλος Γιώργος
Εκδότης : Δίαυλος
Έτος έκδοσης : 2002
ISBN : 960-531-140-2
Σελίδες : 85
Σχήμα : 17χ11
Κατηγορίες : Μάρκετινγκ
Σειρές : Σε 30΄

Τιμή σε ιστοσελίδες: 2.26 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.