Σε 30΄ δημιούργησε το business plan

Περιγραφή
Ο ανεπαρκής μετασχηματισμός μιας ιδέας σε επιχειρησιακό μοντέλο καταλήγει σε αποτυχία και μάλιστα πολύ πιο γρήγορα απ’ ό,τι ο επαρκής σχεδιασμός μπορεί να καταλήξει σε επιτυχία.
Η δημιουργία ενός ολοκληρωμένου επιχειρησιακού σχεδίου είναι ζωτικής σημασίας για οποιοδήποτε τύπο και μέγεθος επιχείρησης η οποία αναζητά τα μέσα για να ξεκινήσει ή να επεκτείνει τις δραστηριότητές της. Συχνά επιστρατεύονται εταιρείες συμβούλων για να υποστηρίξουν την ανάπτυξη του επιχειρησιακού σχεδίου, ενώ στην πραγματικότητα χρειάζεσαι μια καλή ιδέα και τριάντα λεπτά μελέτης για να:
– Επιλέξεις έξυπνα τα στοιχεία που πρέπει να προβάλλεις και τους αριθμούς που θα τα περιγράψουν
– Ξεκαθαρίσεις βασικές έννοιες όπως αγορά και ανταγωνισμός
– Ολοκληρώσεις την παρουσίασή τους στο τελικό σχέδιο.
Επιπλέον θα βρεις απαντήσεις σε όλα τα προφανή ή μη ζητήματα που σχετίζονται με την ανάπτυξη ενός επιχειρησιακού σχεδίου μαζί με τις κατάλληλες λίστες ενεργειών που θα οργανώσουν τη δουλειά σου.Ο Μπράιαν Φιντς έχει εργαστεί ως διευθυντής ανάπτυξης σε μεγάλες επιχειρήσεις στη Μεγάλη Βρετανία. Σήμερα εργάζεται ως οικονομικός διευθυντής στην αλυσίδα βιβλιοπωλείων Maher Booksellers, της οποίας υπήρξε συνιδρυτής. Παραμένει, επίσης, ανεξάρτητος σύμβουλος και διεθέτει μεγάλη συγγραφική πείρα όσον αφορά την κατάρτιση επιχειρηματικών σχεδίων. Έχει γράψει τα βιβλία: “Business Plans”, “30 Minutes to Write a Business Plan”, “30 Minutes to Negotiate a Better Deal” και “How to Write a Business Plan”.

Συγγραφέας: Finch Brian
Μεταφραστής: Λουκόπουλος Κωνσταντίνος
Υπεύθυνος Σειράς: Ανδριανόπουλος Γιώργος
Εκδότης: Δίαυλος
Έτος έκδοσης: 2002
ISBN: 960-531-141-0
Σελίδες: 94
Σχήμα: 17χ11
Κατηγορίες: Διοίκηση και οργάνωση
Σειρές: Σε 30΄

Τιμή σε ιστοσελίδες: 2.26 €