Σε μια απαταλή ευτυχία

Περιγραφή
Για τους άλλους, η Τζέσι Μάντοξ είναι μια ευτυχισμένη γυναίκα. Για τους άλλους…
Κοντά στα σαράντα και παντρεμένη με τον Τέρνερ, τραπεζικό υπάλληλο και εξέχον μέλος της τοπικής κοινωνίας της Τζόρτζια, έχει μια ζωή που πολλές στην ηλικία της θα ζήλευαν.
Γιατί όμως η ίδια δεν νιώθει έτσι; Ποιο κομμάτι της προηγούμενης ζωής της την κρατάει πίσω; Τι είναι αυτό που την κάνει να φαντάζεται τον εαυτό της ως την «ιδανική τεθλιμμένη χήρα»;
Ζώντας λοιπόν σε μια απατηλή ευτυχία, το παρελθόν θα έρθει αδυσώπητο να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά και τότε οι απαντήσεις μιας ζωής θα αποκαλυφθούν σε ένα φαινομενικά συνηθισμένο σαββατοκύριακο στο πατρικό της σπίτι. Το κλείσιμο παλιών λογαριασμών και η αναμέτρηση με την αλήθεια θα έχουν νικητή μόνο την ίδια.Η Τζιν Μπράσελτον γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Τζόρτζια. Δουλεύοντας ως δημοσιογράφος για τη Rome News-Tribune, διακρίθηκε και βραβεύθηκε για τα δημοσιεύματά της με θέματα την εκπαίδευση και την τρίτη ηλικία. Είναι παντρεμένη και ζει με το σύζυγό της στη Ρόουμ της Τζόρτζια.

Συγγραφέας : Braselton Jeanne
Μεταφραστής : Πουλογιάννη Ιωάννα – Μαρία
Εκδότης : Εμπειρία Εκδοτική
Έτος έκδοσης : 2004
ISBN : 960-417-077-5
Σελίδες : 336
Σχήμα : 21χ14
Κατηγορίες : Αμερικανική πεζογραφία – Μυθιστόρημα
Σειρές : Διαδρομή στη Σύγχρονη Λογοτεχνία

Τιμή σε ιστοσελίδες: 10.94 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.