Σεξ και δύναμη

Περιγραφή
Ενοχλούμαι εντονώτατα όταν βλέπω γύρω μου να γίνεται κατάχρηση δύναμης – επιχειρηματίες να προσφέρουν στον εαυτό τους» παχυλές» αυξήσεις, παιδιά να χρησιμοποιούνται σε ταινίες πορνό, πιλότους ελικοπτέρων να κυνηγούν φυγάδες-οδηγούς φορτηγών, κορίτσια να υφίστανται ακρωτηριασμό των γεννητικών τους οργάνων από μεγαλύτερες σε ηλικία γυναίκες. Ενοχλούμαι και εκνευρίζομαι.
Κι όμως, είμαι και ‘γω ένας από τους ανθρώπους που καταχράζονται τη δύναμη. Έχω προκαλέσει πόνο και έχω δείξει αδιαφορία, έχω αγνοήσει τα δάκρυα των παιδιών μου, ελέγχω και εκμεταλλεύομαι τους άλλους, προκειμένου να κάνουν ό,τι θέλω, έχω εγκαταλείψει άνδρες που με αγάπησαν. Έχω τη δύναμη να βλάψω ανθρώπους και το κάνω.
Νιώθω όμως και ανίσχυρη. Όταν έρχομαι αντιμέτωπη με την πείνα στην Αφρική ή την αδιαλλαξία των στρατηγών στη Σερβία και τη Βοσνία, ή με τα ψάρια που πεθαίνουν λόγω της μόλυνσης ή με την απιστία του άνδρα που αγαπώ, νιώθω ότι έχω καταβληθεί. Δεν ξέρω τι να κάνω.
Έτσι, θέλω να μάθω πώς να είμαι δυνατή με τρόπο που να μπορώ να ανταποκρίνομαι και να αντιμετωπίζω αποτελεσματικά όλα αυτά που συμβαίνουν. Θέλω να είμαι δυνατή, χωρίς όμως να φθάσω στην κατάχρηση. Θέλω να μπορώ να αντιμετωπίσω ένα ψευτοπαλικαρά, χωρίς να κατέβω στο επίπεδό του. Σ’ αυτό ακριβώς αναφέρεται το βιβλίο αυτό.

Συγγραφέας : Elworthy Scilla
Μεταφραστής : Παξινού Βαρβάρα
Εκδότης : Στρατηγικές Εκδόσεις
ISBN : 960-7178-54-8
Σελίδες : 438
Σχήμα : 25χ17
Κατηγορίες : Γυναίκα – Ψυχολογία , Γυναίκα, Γυναίκα – Σεξουαλικότητα, Σεξ

Τιμή σε ιστοσελίδες: 13.17 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.