Σεξ έρωτας και πάθος

Περιγραφή
Ελάχιστα ζευγάρια διατηρούν μια καλή σεξουαλική ζωή για μεγάλο διάστημα. Η καχυποψία, η έλλειψη εμπιστοσύνης, η ανικανότητα μας ν’ αγαπήσουμε τον εαυτό μας φθείρουν τη σχέση λόγω της χαμηλής μας αυτοεκτίμησης. Η Δρ. Σόρενσεν εξηγεί με απλό τρόπο τι σημαίνει οικειότητα, πώς η σωματική οικειότητα είναι αποτέλεσμα της λεκτικής και συναισθηματικής οικειότητας και πώς η χαμηλή αυτοεκτίμηση σκοτώνει τον έρωτα και το σεξ.
Το παρόν βιβλίο είναι ένα βασικό εγχειρίδιο για τη διατήρηση της ισορροπημένης σεξουαλικής ζωής. Μέσα από παραδείγματα πραγματικών ζευγαριών, μας δείχνει πώς επιτυγχάνεται η πραγματική οικειότητα, δίνει λύσεις σε καυτά προβλήματα και συγκρίνει συμπεριφορές ατόμων με υγιή και χαμηλή αυτοεκτίμηση.
Ένας αποτελεσματικός οδηγός υγειών ερωτικών σχέσεων, κι ένας εύκολος τρόπος για να μπορέσουμε να νιώσουμε καλά με τον εαυτό μας και να ζούμε αρμονικά και με πάθος με το σύντροφό μας.Η Marylin J. Sorensen, Ph. D., κλινική ψυχολόγος στο Πόρτλαντ του Όρεγκον και ιδρύτρια και διευθύντρια του The Self-Esteem Institute, είναι ηγετική φυσιογνωμία στον τομέα αποκατάστασης της αυτοεκτίμησης και προσφέρει θεραπεία και συμβουλευτική σε πλήθος ατόμων σε όλο τον κόσμο, κατ’ ιδίαν ή και μέσω του δικτυακού της τόπου (www.TheSelfEsteemInstitute.com)

Συγγραφέας : Sorensen Marylin J.
Μεταφραστής : Βασιλοπούλου Ρουμπίνη
Εκδότης : Φυτράκης Α.Ε.
Έτος έκδοσης : 2007
ISBN : 960-535-518-3
Σελίδες : 319
Σχήμα : 20χ13
Κατηγορίες : Σεξ (Ψυχολογία), Σεξουαλική συμπεριφορά, Αυτοεκτίμηση
Σειρές : Μπορούμε να Ζήσουμε Καλύτερα

Τιμή σε ιστοσελίδες: 11.10 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.