Ρώμη

Περιγραφή
Θέλετε να ανακαλύψετε τη Ρώμη. Πώς όμως θα μπορέσετε να διακρίνετε και να επιλέξετε τα καλύτερά της από τα απλώς μέτρια ή τα λιγότερο καλά;
Ανατρέξτε στον Οδηγό Σπιράλ της Ρώμης. Σ’ αυτό τον οδηγό θα βρείτε τα σημαντικότερα που έχει να σας προσφέρει η πόλη, συγκεντρωμένα σε τέλεια οργανωμένες και προγραμματισμένες ημερήσιες διαδρομές. Θα βρείτε επίσης ιδιαίτερα χρήσιμες και λεπτομερείς πληροφορίες για τα αξιοθέατα που δεν πρέπει να παραλείψετε: τι να δείτε, πώς να το δείτε και πώς θα φτάσετε εκεί πριν από τους άλλους. Απλώς ανοίξτε τον οδηγό, ακολουθήστε τις οδηγίες μας και αξιοποιείστε έτσι το χρόνο που διαθέτετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Θέλουμε κι εμείς το ταξίδι σας στη Ρώμη να σας μείνει αξέχαστο. Γι’ αυτό αναθέσαμε σε ειδικούς συγγραφείς να σας προτείνουν τα εκλεκτότερα μέρη όπου μπορείτε να φάτε, να πιείτε το ποτό σας, να κάνετε τις αγορές σας και να διασκεδάσετε.
Και μην ξεχνάτε ότι κάθε ταξίδι προσφέρει -ή θα έπρεπε να προσφέρει- νέες γνώσεις και εμπειρίες. Η ενότητα του οδηγού με τίτλο Περιοδικό περιέχει άρθρα που θα σας δείξουν και την αθέατη πλευρά της Αιώνιας Πόλης.

Συγγραφέας: Jepson Tim
Μεταφραστής: Λαμπροπούλου Αναστασία Ι.
Επιμελητής: Μπινοπούλου Ευδοξία
Εκδότης: Leadercom
Έτος έκδοσης: 2002
ISBN: 960-8218-05-5
Σελίδες: 206
Σχήμα: 21χ12
Κατηγορίες: Ιταλία – Ταξιδιωτικοί οδηγοί, Ρώμη – Ταξιδιωτικοί οδηγοί
Σειρές: Spiral Guides

Τιμή σε ιστοσελίδες: 13.60 €