Ρωσοελληνικό λεξικό επιστημονικών και τεχνικών όρων

Περιγραφή
Το παρόν λεξικό είναι το πρώτο στο είδος του έργο, το οποίο απαρτίζεται από λέξεις επιστημονικού και τεχνικού χαρακτήρα και αποτελεί πολύτιμο βοήθημα για τη σωστή απόδοση των ρωσικών όρων στην ελληνική γλώσσα.
Περιλαμβάνει 30.000 λέξεις και φράσεις επιστημονικού και τεχνικού χαρακτήρα, πίνακες, επίσης είναι χρήσιμο και απαραίτητο για τους αρχαιολόγους, αρχιτέκτονες, αστρονόμους, ασφαλιστές, βιολόγους, γεωλόγους, εμπόρους, ιατρούς, ιστορικούς, μαθηματικούς, μεταφραστές, μηχανικούς, μουσικούς, ναυτικούς, νομικούς, ξεναγούς, οικονομολόγους, οπτικούς, πολιτικούς, προγραμματιστές Η/Υ, τεχνικούς, τεχνολόγους, τοπογράφους, τραπεζικούς υπαλλήλους, φαρμακοποιούς, φιλολόγους, φυσικούς, χημικούς, ψυχολόγους κ.ά.
Πρόκειται για ένα πλήρες λεξικό, το οποίο ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των αρχών του 21ου αιώνα και δεν πρέπει να λείπει από τη βιβλιοθήκη των αναγνωστών ενώ ο αναλυτικός και επεξηγηματικός του χαρακτήρας το αναγορεύουν ως πολύτιμο βοήθημα για αυτούς οι οποίοι θέλουν να βελτιώσουν τις γνώσεις των και στις δύο γλώσσες.

Συγγραφέας : Κεφαλίδου – Παυλή Μαρία Γ.
Εκδότης : Ιδιωτική ΈκδοσηΚεφαλίδου Μαρία Γ.
Έτος έκδοσης : 2009
ISBN : 960-93-1089-3
Σελίδες : 636
Σχήμα : 22χ15
Κατηγορίες : Ρωσική γλώσσα – Λεξικά

Τιμή σε ιστοσελίδες: 24.75 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.