Κατεβάσετε-βιβλίο.com

Ρεζέρβα Πρίγκιπας Χάρι (Spare: by Prince Harry)

Ήταν μια από τις πιο οδυνηρές εικόνες του εικοστού αιώνα: δύο νεαρά αγόρια, δύο πρίγκιπες, που περπατούσαν πίσω από το φέρετρο της μητέρας τους καθώς ο κόσμος παρακολουθούσε με θλίψη και φρίκη.

Καθώς η πριγκίπισσα Νταϊάνα αναπαύονταν, δισεκατομμύρια αναρωτήθηκαν τι σκέφτονταν και αισθάνονταν ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο πρίγκιπας Χάρι – και πώς θα εξελισσόταν η ζωή τους από εκείνο το σημείο και μετά.

Για τον Χάρι, αυτή είναι επιτέλους αυτή η ιστορία.

Πριν χάσει τη μητέρα του, ο δωδεκάχρονος πρίγκιπας Χάρι ήταν γνωστός ως ο ανέμελος, ο ευτυχισμένος Σπέρε στον πιο σοβαρό Κληρονόμο. Η θλίψη άλλαξε τα πάντα. Πάλευε στο σχολείο, πάλεψε με τον θυμό, τη μοναξιά – και, επειδή κατηγόρησε τον Τύπο για το θάνατο της μητέρας του, πάλευε να δεχτεί τη ζωή στο προσκήνιο.

Στα είκοσι ένα του, εντάχθηκε στον Βρετανικό Στρατό. Η πειθαρχία του έδωσε δομή και δύο περιοδείες μάχης τον έκαναν ήρωα στο σπίτι. Σύντομα όμως ένιωσε πιο χαμένος από ποτέ, υπέφερε από μετατραυματικό στρες και επιρρεπής σε κρίσεις πανικού. Πάνω απ’ όλα, δεν μπορούσε να βρει την αληθινή αγάπη.

Στη συνέχεια γνώρισε τη Meghan. Ο κόσμος παρασύρθηκε από το κινηματογραφικό ειδύλλιο του ζευγαριού και χάρηκε τον παραμυθένιο γάμο του. Αλλά από την αρχή, ο Χάρι και η Μέγκαν υπέστησαν θήραμα από τον Τύπο, υποβλήθηκαν σε κύματα κακοποίησης, ρατσισμού και ψεμάτων. Βλέποντας τη σύζυγό του να υποφέρει, την ασφάλεια και την ψυχική τους υγεία σε κίνδυνο, ο Χάρι δεν είδε άλλο τρόπο να αποτρέψει την επανάληψη της τραγωδίας της ιστορίας παρά να φύγει από τη μητέρα του. Στο πέρασμα των αιώνων, η εγκατάλειψη της βασιλικής οικογένειας ήταν μια πράξη που λίγοι είχαν τολμήσει. Η τελευταία που προσπάθησε, στην πραγματικότητα, ήταν η μητέρα του. . . .

Για πρώτη φορά, ο πρίγκιπας Χάρι αφηγείται τη δική του ιστορία, καταγράφοντας το ταξίδι του με ωμή, ακλόνητη ειλικρίνεια. Μια δημοσίευση ορόσημο, η Spare είναι γεμάτη διορατικότητα, αποκάλυψη, αυτοεξέταση και σοφία που κερδήθηκε με κόπο για την αιώνια δύναμη της αγάπης έναντι της θλίψης.

 

Συγγραφέας: Πρίγκιπας Χάρι
Εκδότης: Πεδίο
ISBN: 9789606355899
Αριθμός Σελίδων: 416
Εξώφυλλο: Σκληρό εξώφυλλο
Διαστάσεις: 15 x 24
Exit mobile version