Πώς να σκοτώσεις τον άντρα σου

Περιγραφή

Πώς να σκοτώσεις τον άντρα σου (Και να μη σε πιάσουν!) Έλα τώρα που ΔΕΝ το έχεις σκεφτεί ΟΥΤΕ μία φορά. Να τον ξεφορτωθείς και να ησυχάσεις. Να γλυτώσεις, να ξεμπερδεύεις. Εσύ. Που είσαι καλή, χρυσή, υπέροχη, που σε θέλαν καν και καν, αλλά που στραβώθηκες και πήρες… αυτόν. Εσύ. Που είσαι η κολόνα της οικογένειας. Παιδιά, δουλειά, οικιακά, τα κάνεις όλα και δε βγάζεις κιχ. Κι αυτός. Που, αντί να σου πει ευχαριστώ και μπράβο, σε γράφει και αδιαφορεί, τα φορτώνει όλα στις πλάτες σου και «χαλαρώνει» με τις ώρες μπροστά στον υπολογιστή. Κι όμως… Όλα τα αντέχεις και τα υπομένεις, γιατί τον αγαπάς. Μέχρι τη στιγμή που ανακαλύπτεις τυχαία πως αυτός σε ΑΠΑΤΑ! Ναι! Έχει το θράσος και να σε ΑΠΑΤΑ!!! Να έχει ερωμένη! Μέχρι εδώ ήταν. Το παίρνεις απόφαση. Θα τον πετάξεις από το παράθυρο, θα τον καθαρίσεις με τον καθαριστή για τα κολοκυθάκια. Θα τον ταΐσεις δηλητηριασμένο χορτοπιτάκι. Θα τον καρφώσεις με το μαχαίρι της κουζίνας, θα του κόψεις τα φρένα του αυτοκινήτου, δε θα σταματήσεις να αυτοσχεδιάζεις μέχρι να τον αποτελειώσεις. Όπως κάνει και η Ξένια με τον Παναγιώτη, που την έχει καταστήσει τάρανδο με την Τασούλα την κοντή. Μη διστάζεις. Μπες στην ιστορία και κάνε τη ζωή σου καλύτερη. Ένα βιβλίο με δολοφονικό χιούμορ που μόνο ένας θανατηφόρος γάμος μπορεί να εμπνεύσει!

H Κατερίνα Μανανεδάκη είναι δηµοσιογράφος. Έχει δουλέψει στο Mega Channel, στο ραδιόφωνο και στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, στο Star Channel και στον περιοδικό Τύπο, σε εκδόσεις υψηλής αναγνωσιµότητας και κυκλοφορίας. Από τις εκδόσεις Λιβάνη κυκλοφορούν τα βιβλία της «Έχετε Μήνυµα στο Κινητό σας», που πρόκειται να γίνει κινηµατογραφική ταινία, «Διαζύγιο αλά Ελληνικά», «Τι Τραβάµε κι Εµείς οι Μάνες!», το οποίο έχει µεταφραστεί ήδη στα γερµανικά, «Ουουου Μοιχεύσεις!», «Στο Μεγάλο Κρεβάτι της Show biz», «Μάµα 2 και ο Μπαµπάς στον Κόσµο του!», «Ίδια η μάνα σου έγινες!», καθώς και τα παιδικά «Παλιά Επαγγέλµατα, Ζωντανέψτεεε…!» και «Ο Βίτα και η Μίνη Κυνηγούν µια Βιταµίνη», που όλα έχουν γίνει µπεστ σέλερ.
(φωτογραφία: Βίνια Ιωαννίδου)

Συγγραφέας : Μανανεδάκη Κατερίνα
Επιμελητής : Κασαπάκη Άντα
Εκδότης : Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
Έτος έκδοσης : 2015
ISBN : 960-14-2945-8
Σελίδες : 320
Σχήμα : 21×14
Κατηγορίες : Νεοελληνική πεζογραφία – Μυθιστόρημα

Τιμή σε ιστοσελίδες: 15.12 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.