Πώς να κατανοήσετε τα οικονομικά των επιχειρήσεων

Περιγραφή
Στο βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας θα βρείτε την επεξήγηση τόσο των εννοιών όσο και της ορολογίας των οικονομικών των επιχειρήσεων που συχνά προκαλούν σύγχυση και γίνονται αιτία ασαφειών. Με μία μοναδική μέθοδο “εξομοίωσης” που αποτυπώνει την οργάνωση και τα πρώτα βήματα μιας επιχείρησης, θα εξοικειωθείτε με απαραίτητα στοιχεία όπως:
– Ισολογισμοί
– Κέρδη και ζημίες
– Σταθερό και μεταβλητό κόστος
– Ανάλυση νεκρού σημείου
– Εκτίμηση επιχειρηματικής αξίας
– Κατάρτιση προϋπολογισμού και προβλέψεις
– Μετοχική αξία και οικονομικό κέρδος
– Αποσβέσεις
– Διαχείριση κεφαλαίου κίνησης, κ.ά.
Το βιβλίο περιλαμβάνει ένα εκτενές “γλωσσάρι” με όλες τις λέξεις-κλειδιά και αποτελεί πολύτιμο εγχειρίδιο για επιχειρηματίες, στελέχη αλλά και φοιτητές.
Ο Robert Cinnamon είναι διευθυντής στην εταιρεία Insight Marketing and People, όπου διαχειρίζεται ένα δημοφιλές εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο “Demystifying Financial Management” (σε ελεύθερη απόδοση: “Αποκωδικοποιώντας το χρηματοοικονομικό μάνατζμεντ”).
Ο Brian Helweg-Larsen είναι διευθυντής στην εταιρεία ProfitAbility Business Simulations Ltd. Έχει σχεδιάσει και εκτελέσει εξομοιώσεις επιχειρήσεων για το πρόγραμμα MBA του Τμήματος Εμπορικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Harvard.Ο Robert Cinnamon είναι διευθυντής στην εταιρεία Insight Marketing and People, όπου διαχειρίζεται ένα δημοφιλές εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο “Demystifying Financial Management” (σε ελεύθερη απόδοση: “Αποκωδικοποιώντας το χρηματοοικονομικό μάνατζμεντ”).

Συγγραφέας: Cinnamon Robert, Helweg-Larsen Brian
Μεταφραστής: Δερβίσογλου Ηώ
Επιμελητής: Καραφύλλη Φανή
Εκδότης: Ελευθερουδάκης
Έτος έκδοσης: 2008
ISBN: 960-200-118-6
Σελίδες: 146
Σχήμα: 21χ14
Κατηγορίες: Διοίκηση και οργάνωση , Οικονομική επιχειρήσεων
Σειρές: The Sunday Times· Οδηγός Επιτυχίας

Τιμή σε ιστοσελίδες: 10.83 €