Πώς να εμπνέετε τους συνεργάτες σας

Περιγραφή
Οι συνθήκες της σημερινής αγοράς πιέζουν όλο και περισσότερο για επίτευξη θετικών αποτελεσμάτων. Αυτά, όπως γνωρίζει κάθε μάνατζερ, μπορούν να προέλθουν από μία μόνο, πολύτιμη πηγή, η οποία, ωστόσο, είναι συνήθως και η πιο υποτιμημένη: το ανθρώπινο δυναμικό της ομάδας που διευθύνει. Όμως, για να μεγιστοποιηθεί το αποτέλεσμα, δεν αρκεί οι συνεργάτες σας να μπορούν να κάνουν αυτό που θέλετε. Πρέπει να επιθυμούν να το πετύχουν!
Το βιβλίο “Πώς να εμπνέετε τους συνεργάτες σας” αναθεωρεί τις αρχές που διέπουν τη δημιουργία και αξιοποίηση κινήτρων, με σκοπό τη βελτίωση της απόδοσης του προσωπικού. Πρακτικό και κατανοητό, θα σας βοηθήσει να καταστρώσετε ένα σχέδιο δράσης και αλλαγών και να βρείτε τους τρόπους ώστε:
– να μειώσετε τυχόν αρνητικά συναισθήματα μεταξύ των μελών του προσωπικού
– να εισάγετε το σωστό είδος κινήτρων
– να βελτιώσετε τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες
– να προκαλέσετε τον ενθουσιασμό και το ομαδικό πνεύμα
Από τον κλασικό έπαινο ή την επικρότηση, όταν πρέπει, έως τις πιο σύνθετες μορφές δημιουργίας κινήτρων, το βιβλίο αυτό θα σας εξηγήσει όλους τους τρόπους με τουε οποίους μπορείτε να επηρεάσετε θετικά τους συνεργάτες σας και να τους προτρέψετε να προσφέρουν στην επιχείρηση τον καλύτερό τους εαυτό!Ο Patrick Forsyth διοικεί την εταιρεία Touchstone Training and Consultancy, η οποία παρέχει συμβουλές σε θέματα διοίκησης επιχειρήσεων, πωλήσεων και δημοσίων σχέσεων. Είναι συγγραφέας με έγκριτα έργα, ο οποίος έχει γράψει μια σειρά βιβλίων που έχουν καθιερωθεί στο χώρο όπως τα “How to Motivate People” και “How to Write Reports and Proposals” που έχουν εκδοθεί από την εταιρεία Kogan Page και ανήκουν στη σειρά “Δημιουργώντας την επιτυχία”.

Συγγραφέας: Forsyth Patrick
Μεταφραστής: Λάλου Αγγελική
Επιμελητής: Λάλου Αγγελική
Εκδότης: Ελευθερουδάκης
Έτος έκδοσης: 2007
ISBN: 960-200-111-9
Σελίδες: 139
Σχήμα: 21χ14
Κατηγορίες: Διοίκηση και οργάνωση , Επικοινωνία (Ψυχολογία)
Σειρές: The Sunday Times· Οδηγός Επιτυχίας

Τιμή σε ιστοσελίδες: 10.83 €