Πόλη νύχτα

Περιγραφή
Ο Βασίλης Τζαβάρας γεννήθηκε το 1973. Σε ηλικία 15 χρονών ξεκίνησε μαθήματα κιθάρας με τον Πέτρο Μαλουκάτο. Αργότερα παρακολούθησε μαθήματα τζαζ αυτοσχεδιασμού με τον Μάρκο Αλεξίου, τζαζ κιθάρας με το Βασίλη Ρακόπουλο, κλασικού τραγουδιού με την Αθανασία Μπεζούγλη και ανωτέρων θεωρητικών με τον Κώστα Βαρότση. Έχει λάβει μέρος σε σεμινάρια τόσο στην Αθήνα όσο και στο Βέλγιο. Από το 1992 και μετά έχει εμφανιστεί σε συναυλίες εντός και εκτός Αθηνών με συγκροτήματα (Occasional Dream, Take the Money and Run κ.ά.). Έχει ασχοληθεί με μουσική για θέατρο, έχει επιμεληθεί μουσικά εκθέσεις ζωγραφικής, έχει συνεργαστεί με την ομάδα παραγωγής DNA Music in Action ως τραγουδιστής, μουσικός και στιχουργός. Συμμετείχε στην Μπιενάλε Νέων Καλλιτεχνών στη Ρώμητο 1999 με τους Occasional Dream και στην Αθήνα το 2003 με το Project 37.
Αυτή τη στιγμή συνεχίζει τις εμφανίσεις με τους Take the Money and Run, το Belleville Duet και το Project 37. Συνεχίζει τις σπουδές του με τον Κώστα Βαρότση στη σύνθεση.

Συγγραφέας : Τζαβάρας Βασίλης, Γιαννακοπούλου Χαρά
Εικονογράφος : Γιαννακοπούλου Χαρά
Εκδότης : Ελληνικά Γράμματα
Έτος έκδοσης : 2004
ISBN : 960-406-879-2
Σελίδες : 192
Σχήμα : 16χ16
Κατηγορίες : Σημειωματάρια

Τιμή σε ιστοσελίδες: 8.98 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.