Πως να συγκεντρώνετε εύκολα τα παιδιά

Περιγραφή
Το βιβλίο αυτό θα πρέπει να είναι για το παιδί σας ή την τάξη σας ή για μια ομάδα της τάξης σας μια επιπλέον προσφορά, γατί με αυτό το πρόγραμμα ασκήσεων αυξάνεται πάνω απ’ όλα η ικανότητα συγκέντρωσης.
Το πρόγραμμα περιέχει 20 παιχνίδια και 72 ασκήσεις.
Τα παιχνίδια:
Θα πρέπει να τα κάνετε γνωστά εσείς στα παιδιά. Επειδή τα παιδιά διασκεδάζουν μ’ αυτά, δεν καταλαβαίνουν ότι έτσι και ασκούνται και μαθαίνουν. Επιπλέον, στην-καθοδήγηση των παιχνιδιών αναφέρονται παραδείγματα για να σας παρακινήσουν. Παραλλαγές των παιχνιδιών, που αναφέρονται ή που μπορούν να δημιουργηθούν, είναι δυνατόν να εφαρμοστούν μετά από μερικές μέρες ή μερικές εβδομάδες.
Συγκεντρώστε σε ένα ντοσιέ τις οδηγίες των παιχνιδιών.
Οι ασκήσεις:
Θα πρέπει να δουλευτούν με το μυαλό, με χρώματα, με λίγη υπομονή και με παιδικό ζήλο. Και εδώ έχετε ένα σπουδαίο ρόλο: Καθοδηγείστε το παιδί στις ειδικές ασκήσεις. Στην ανάγκη βοηθείστε το παιδί στην αρχή. Επαινείτε τα παιδιά για κάθε αποτέλεσμα ακόμα και αν δεν είναι όλες οι σελίδες τέλειες. Βραβεύστε τα παιδιά με αυτοκόλλητα, εικόνες… Προσπαθείστε, επίσης, να χρησιμοποιήσετε τη φιλοδοξία των παιδιών.
Αν ακολουθείτε σωστά η καθοδήγηση κάθε σελίδας, τότε μπορούν τα παιδιά να τη χρωματίσουν.
Οι ασκήσεις είναι χωρισμένες σε επτά ομάδες. Σε κάθε ομάδα ανήκει ένα σχέδιο.

Συγγραφέας : Συλλογικό έργο, Juna Johanna, Poledna Rosmarie, Schwarzmann Franz K.
Μεταφραστής : Παπαδοπούλου Ασπασία
Επιμελητής : Καρέλλα Μαρίλια
Εκδότης : Καστούμης
Έτος έκδοσης : 1995
ISBN :
Σελίδες : 72
Τόμος : 3
Σχήμα : 28χ21
Κατηγορίες : Εκπαίδευση, Προσχολική, Παιδικές δραστηριότητες (Προσχολική αγωγή)

Τιμή σε ιστοσελίδες: 5.69 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.