Πως να ξεπεράσεις το διαζύγιο και να ξαναφτιάξεις τη ζωή σου

Περιγραφή
Η διαδικασία του διαζυγίου μπορεί να κλονίσει συναισθηματικά ένα άτομο και να του προκαλέσει αφόρητο πόνο. Το παρόν βιβλίο θα σας βοηθήσει να αποδεχθείτε την πραγματικότητα της κατάστασης, να κατανοήσετε ευκολότερα τι ήταν αυτό που πήγε στραβά και να διαχειριστείτε τη δίνη των συναισθημάτων που σας κατακλύζουν.
Με σαφή και απλά βήματα, ο πρακτικός αυτός οδηγός θα σας δείξει πώς:
– Να ξεπεράσετε τις πραγματικές αλλά και τις πιθανές προκλήσεις
– Να συμβιβαστείτε με το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της κατάστασής σας
– Να καταστρώσετε ένα προσωπικό σχέδιο δράσης, συμπεριλαμβανομένων και πολύτιμων συμβουλών σε οικονομικά και νομικά ζητήματα
– Να σμιλέψετε μία σχέση με τον/την πρώην σας που θα σας επιτρέψει να επικοινωνείτε αποτελεσματικά. Αυτός ο προσιτός, χρήσιμος οδηγός θα σας βοηθήσει να αποκομίσετε πολύτιμα μαθήματα από ένα υγιές διαζύγιο αλλά να εξασφαλίσετε και τα εργαλεία με τα οποία θα χτίσετε ένα ασφαλές και ευτυχισμένο μέλλον.Η Πόλα Χολ είναι ψυχοθεραπεύτρια σε θέματα σεξουαλικής συμπεριφοράς και σχέσεων, και εργάζεται επί σειρά ετών με ζευγάρια, οικογένειες, άτομα και νέους ανθρώπους· παράλληλα, είναι σύμβουλος νέων και οικογενειών στον βρετανικό κρατικό οργανισμό Relate για περισσότερο από δεκαπέντε χρόνια. Σχόλιά της αναφορικά με ζητήματα όπως το διαζύγιο, ο χωρισμός και τα προβλήματα των νέων δημοσιεύονται τακτικά στον Τύπο -εφημερίδες, γυναικεία και νεανικά περιοδικά- και στο Διαδίκτυο, και αναμεταδίδονται από τοπικά και εθνικά ραδιοτηλεοπτικά μέσα του Ηνωμένου Βασιλείου.

Συγγραφέας : Hall Paula
Μεταφραστής : Δαρβίρη Θεοδώρα Δ.
Εκδότης : Ψυχογιός
Έτος έκδοσης : 2010
ISBN : 960-453-740-7
Σελίδες : 283
Σχήμα : 21χ14
Κατηγορίες : Συμβουλευτική, Διαζύγιο
Σειρές : Για να Ζούμε Καλύτερα

Τιμή σε ιστοσελίδες: 6.04 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.