Πωλήσεις σε τρεις λέξεις

Περιγραφή

Στο βιβλίο αναφέρονται περίπου 129 τεχνικές πωλήσεων στις συζητήσεις που έχουν ο Παύλος και Νίκος. Πολλές από αυτές θα προβληματίσουν με την υπερβολή τους, οδηγώντας τον αναγνώστη στο εύκολο συμπέρασμα ότι πρόκειται για φανταστικές ιστορίες. Επειδή κάτι τέτοιο είναι ενδεχόμενο, δίδονται οι εξής διευκρινήσεις: – 53 από αυτές είναι αληθινές ιστορίες πωλητών της ελληνικής αγοράς – 49 αναφέρονται σε προσωπικές μου εμπειρίες – 3 τεχνικές αφορούν αληθινές ιστορίες ελλήνων πωλητών που έζησαν και εργάστηκαν στην Αμερική – 7 τεχνικές στηρίζονται σε ιστορίες της αγοράς, που διαδίδονται από στόμα σε στόμα μεταξύ πωλητών – 9 τεχνικές δημιουργήθηκαν προκειμένου να αποδοθεί καλύτερα κάποια τεχνική πωλήσεων – 8 τεχνικές πωλήσεων προέρχονται από τη σχετική, ελληνική και ξενόγλωσση βιβλιογραφία και μεταφέρθηκαν, με μικρές αλλαγές στο βιβλίο. Με βάση τα παραπάνω στοιχεία προκύπτει ότι η πλειονότητα των τεχνικών πηγάζει από αληθινά γεγονότα που συνέβησαν στην ελληνική, άναρχη και ιδιόρρυθμη αγορά μας! Ας διασκεδάσουμε με τις τεχνικές και ας διδαχθούμε από αυτές, που στην ουσία αναπαράγουν εμάς τους ίδιους, που άλλοτε με την ευφυΐα και άλλοτε με την ανωριμότητά μας, την έχουμε δημιουργήσει κατά τρόπο μοναδικό!

Ο Χρήστος Λάζαρης σπούδασε Κοινωνιολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και Στρατηγικό Management στο Kingston University (MBA).
Εργάστηκε σε επιτελικές θέσεις επιχειρήσεων στο χώρο των χημικών, των τροφίμων, της διαφήμισης και των ασφαλειών.
Σήμερα είναι σύμβολος επιχειρήσεων και εκπαίδευσης, στον τομέα αξιοποίησης ανθρωπίνων πόρων των τμημάτων πωλήσεων.
Διδάσκει τεχνικές πωλήσεων, merchanidising, λιανικές πωλήσεις, telemarketing, επικοινωνία, διαπραγματεύσεις, time-stress management.
Αρθρογραφεί σε οικονομικά περιοδικά. Συγγραφέας του βιβλίου “Η Εργαλειοθήκη. 101 Σύνεργα Επικοινωνίας στον Τομέα των Πωλήσεων”, των εκδόσεων Προπομπός.

Συγγραφέας: Λάζαρης Χρήστος Χ.
Υπεύθυνος Σειράς: Κιμέρης Θωμάς Κ.
Εκδότης: Προπομπός
Έτος έκδοσης: 2010
ISBN: 960-7860-28-4
Σελίδες: 227
Σχήμα: 27χ14
Κατηγορίες: Μάρκετινγκ
Σειρές: Αγορά Εργασίας και Μάναντζμεντ

Τιμή σε ιστοσελίδες: 23.60 €