Πρώτα τα βασικά

Περιγραφή
Καταφέρνετε όλο και περισσότερα σε λιγότερο χρόνο, αλλά δεν είστε βέβαιοι ότι αυτά που κάνετε είναι τα σημαντικότερα; Αν σας τυραννούν τέτοια ερωτήματα, τότε το βιβλίο αυτό θα σας βοηθήσει να καταλάβετε γιατί, τόσο συχνά, αυτά που βάζουμε πρώτα δεν είναι τα βασικά, και θα σας δείξει ότι το προς τα πού κατευθυνόμαστε είναι σημαντικότερο από το πόσο γρήγορα προχωράμε.Ο Stephen R. Covey είναι διεθνώς αναγνωρισμένη αυθεντία σε θέματα ηγεσίας, ειδικός σε θέματα οικογενειακών συμβουλών, διδάσκαλος, σύμβουλος οργανισμών και συγγραφέας. Έχει αφιερώσει τη ζωή του στη διδασκαλία ενός τρόπου ζωής και ηγεσίας επικεντρωμένου σε αρχές, για την ενδυνάμωση οικογενειών και οργανισμών. Έχει λάβει ΜΒΑ από το Harvard και διδακτορικό από το Πανεπιστήμιο Brigham Young, όπου διετέλεσε καθηγητής επιχειρησιακής συμπεριφοράς και διοίκησης επιχειρήσεων, ενώ παράλληλα χρημάτισε διευθυντής ακαδημαϊκών σχέσεων και βοηθός του προέδρου,
Ο Δρ. Covey είναι ο συγγραφέας πολλών βιβλίων που γνώρισαν μεγάλη επιτυχία, μεταξύ των οποίων και το διεθνές μπεστ-σέλερ «Οι 7 Συνήθειες των Εξαιρετικά Αποτελεσματικών Ανθρώπων», που ανακηρύχθηκε ως το Βιβλίο Διοίκησης Επιχειρήσεων με τη Μεγαλύτερη Επιρροή στον 20ο αιώνα και ένα από τα δέκα πιο επιδραστικά βιβλία μάνατζμεντ όλων των εποχών. Έχει πουλήσει πάνω από 15 εκατομμύρια αντίτυπα σε 38 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο. Αλλα σημαντικά βιβλία του είναι το «Προτεραιότητα στα Βασικά», «Ηγεσία Επικεντρωμένη σε Αρχές» και «The 7 Habits of Highly Effective Families», με συνδυασμένες πωλήσεις άνω των 20 εκατομμυρίων αντιτύπων.
Ως πατέρας 9 παιδιών και παππούς 43 εγγονιών, έλαβε το 2003 το Βραβείο Πατρότητας από την Εθνική Πρωτοβουλία για την Πατρότητα, για το οποίο λέει πως ήταν το σημαντικότερο βραβείο που του έχει απονεμηθεί ποτέ. Στις υπόλοιπες διακρίσεις του περιλαμβάνονται το Μετάλλιο του κολλεγίου Thomas More για τις συνεχείς υπηρεσίες προς την ανθρωπότητα, το Βραβείο Κορυφαίου Ομιλητή για το 1999, το Βραβείο Διεθνούς Άνδρα της Ειρήνης των Σιχ για το 1998, το Διεθνές Βραβείο για τον Επιχειρηματία του Έτους 1994 και το Βραβείο Επιχειρηματικής Ηγεσίας για το σύνολο του έργου του. Έχει επίσης συμπεριληφθεί από το περιοδικό Time στον κατάλογο των 25 αμερικανών που ασκούν τη μεγαλύτερη επιρροή και έχει λάβει αρκετούς τίτλους επίτιμου διδάκτορα.

Συγγραφέας : Covey Stephen R., Merrill A. Roger, Merrill Rebecca R.
Μεταφραστής : Φαλδαμής Γιάννης
Εκδότης : Κλειδάριθμος
Έτος έκδοσης : 2001
ISBN : 960-209-467-2
Σελίδες : 383
Σχήμα : 24χ17
Κατηγορίες : Διοίκηση και οργάνωση

Τιμή σε ιστοσελίδες: 20.63 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.