Προηγούμενες ζωές τωρινά όνειρα

Περιγραφή
Kαθώς διανύουμε τη νέα χιλιετία, τεράστιες και συναρπαστικές μεταβολές συμβαίνουν μέσα στο σύμπαν. Eκείνο λοιπόν που χρειαζόμαστε είναι να περάσουμε από μια διαδικασία αλλαγής και μεταμόρφωσης στη ζωή μας.
H Nτενίζ Λιν παρουσιάζει τον σημαντικό ρόλο που παίζουν σ’ αυτή τη διαδικασία αλλαγής και εξέλιξης η θεραπεία μέσω αναδρομών σε προηγούμενες ζωές και τα όνειρά μας. Oι δυο αυτοί παράγοντες μας εναρμονίζουν με την εσωτερική μας καθοδήγηση και απομακρύνουν τα μπλοκαρίσματα που προέρχονται από προηγούμενες ζωές και μας επηρεάζουν σήμερα. Xρησιμοποιώντας τις τεχνικές που περιγράφονται σ’ αυτό το βιβλίο, μπορείτε να ανακαλέσετε στη μνήμη σας προηγούμενες ζωές σας, να απαλλαγείτε από φόβους, φοβίες, προβλήματα υγείας και προσωπικών σχέσεων, να επεξεργαστείτε τα όνειρά σας, να συνεργαστείτε με πνευματικούς οδηγούς και αγγέλους, να προσεγγίσετε τις μελλοντικές σας ζωές.
Tο βιβλίο “Προηγούμενες ζωές”, τωρινά όνειρα θα σας οδηγήσει στις πηγές της θεραπευτικής ενέργειας που ρέει αδιάκοπα στο σύμπαν.

Συγγραφέας: Linn Denise
Μεταφραστής: Κουτσούκης Δημήτρης
Εκδότης: Εκδόσεις Καστανιώτη
Έτος έκδοσης: 2008
ISBN: 960-03-4697-6
Σελίδες: 235
Σχήμα: 21χ14
Κατηγορίες: Μεταφυσική
Σειρές: Εσωτερισμός – Απόκρυφα

Τιμή σε ιστοσελίδες: 9.46 €