Πρακτικό εγχειρίδιο μικροσκοπικής αιματολογίας

Περιγραφή
Τα σύγχρονα μηχανήματα ανάλυσης δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τη μικροσκοπική εκτίμηση παθολογικών κυτταρικών ευρημάτων στην αιματολογία. Όποιος θέλει να αναγνωρίσει με ακρίβεια στο μικροσκόπιο κύτταρα του αίματος και του μυελού των οστών χρειάζεται εξασκημένο μάτι και πολλή εμπειρία. Με το εξαιρετικό εγχειρίδιο τους οι συγγραφείς κατορθώνουν να εξασφαλίσουν μία πρακτική επισκόπηση του πολύπλοκου κόσμου της μορφολογικής αιματολογίας, για τους φοιτητές της ιατρικής και για τους γιατρούς.
Περίπου 400 μικροσκοπικές εικόνες παρουσιάζουν με εξαιρετικό τρόπο φυσιολογικά κυτταρολογικά ευρήματα και παθολογικές αλλοιώσεις των αιμοποιητικών κυτταρικών συστημάτων. Οι κυτταροχημικές χρωστικές μέθοδοι και οι ανοσοκυτταρολογικές τεχνικές συμπληρώνουν τη μορφολογική διαγνωστική.
Ένα εγχειρίδιο απαραίτητο για τις σπουδές και το ιατρείο.

Ο Fritz Heckner σπούδασε και ειδικεύτηκε στην παθολογία στο Gottingen το 1952. Διευθυντής του παθολογικού τμήματος του νοσοκομείου Einbeck στο Gottingen. Έχει δημοσιεύσει μεγάλο αριθμό επιστημονικών εργασιών. Βασικό αντικείμενο ερευνάς του είναι η κλινική αιματολογία.

Συγγραφέας : Heckner Fritz, Freund Mathias
Μεταφραστής : Μεταξάς Ιωάννης μεταφραστής
Επιμελητής : Πάγκαλης Γεράσιμος
Εκδότης : Παρισιάνου Α.Ε.
Έτος έκδοσης : 2007
ISBN : 960-394-466-1
Σελίδες : 132
Σχήμα : 23χ15
Κατηγορίες : Αιματολογία

Τιμή σε ιστοσελίδες: 26.32 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.