Πρακτικές συμβουλές για πωλητές

Περιγραφή
Σε αυτό το DVD θα βρείτε τρεις παρουσιάσεις διάρκειας 90 λεπτών η κάθε μία. Συνολικά πάνω από τεσσεράμισι ώρες παρουσίασης, κατά τις οποίες θα μάθετε μικρά και μεγάλα πρακτικά μυστικά που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τις επιδόσεις σας στις πωλήσει.Οι παρουσιάσεις προέρχονται από το online σεμινάριο που διοργάνωσε η LearningEvolution.gr με ομιλητή τον Γιώργο Ραλλάκη.
Οι παρουσιάσεις του DVD περιέχουν πρακτικές συμβουλές και μυστικά που θα βρείτε χρήσιμα και που μπορείτε να τα εφαρμόσετε αμέσως και στη δική σας επιχείρηση με απίθανα αποτελέσματα. Στις παρουσιάσεις μας θα μιλήσουμε για τα μυστικά του neuromarketing, του συνδυασμού της νευροεπιστήμης και του marketing, που μας δίνει νέες οδούς κατανόησης των αγοραστικών συνηθειών των καταναλωτών. Επίσης, θα μιλήσουμε για την αντιμετώπιση της πώλησης ως μια διαδικασία με τον πελάτη στο κέντρο της, αλλά και για το μοντέλο A.I.D.A για τις πωλήσεις.
Ενδεικτική θεματολογία:
1) Neuromarketing Secrets (μυστικά της νευροεπιστήμης για την συμπεριφορά των αγοραστών)
2) Μοντέλο A.I.D.A, πως μπορεί να εφαρμοστεί και τι προσφέρει
3) Πελατοκεντρική αντιμετώπιση της διαδικασίας πώλησης.
4) Do’s & Dont’s, πρακτικές συμβουλές για ένα ραντεβού.Ο Γιώργος Ραλλάκης είναι σύμβουλος επιχειρήσεων και εκπαιδευτής πωλητών με εμπειρία άνω των 10 ετών. Έχει πτυχίο Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και μεταπτυχιακό MA in Management & Organizational Learning από το Πανεπιστήμιο του Lancaster. Ίδρυσε και συνδιευθύνει την Evolution Consulting, εταιρεία συμβούλων επιχειρήσεων με έδρα στη Θεσσαλονίκη, και είναι υπεύθυνος εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εκδόσεων του LearningEvolution.gr του επιτυχημένου site εκπαίδευσης της εταιρείας.

Συγγραφέας: Ραλλάκης Γεώργιος
Εκδότης: Learning Evolution.gr
Έτος έκδοσης: 2013
ISBN: 618-81003-2-1
Σελίδες:

Τιμή σε ιστοσελίδες: 48.51 €