Ποντικο-ομάδες

Περιγραφή
Σε μια εποχή που χαρακτηρίζεται από έξαρση της “ατομικότητας” αποτελεί ιδιαίτερη πρόκληση η αναφορά στα πλεονεκτήματα της “ομαδικότητας”. Αν και η παρούσα έκδοση έχει ως στόχο να παρουσιάσει και να περιγράψει τον μηχανισμό λειτουργίας των ομάδων σε επιχειρησιακό επίπεδο δεν παύει να αποτελεί και μια αφορμή για ένα γενικότερο προβληματισμό σε κοινωνικό επίπεδο.
Αποτελεί πρόκληση για τον σύγχρονο manager να επιτύχει την χρυσή τομή στην αναλογία “ατομικότητας” και “ομαδικότητας” που θα χρησιμοποιήσει στην επιχείρησή του. Το σίγουρο είναι πως η ατομική πρωτοβουλία και η ομαδική εργασία μπορούν και πρέπει να συνυπάρξουν. Η ισχύς της ανθρώπινης βούλησης μπορεί να πολλαπλασιασθεί με την ομαδικότητα. Αρκεί να χρησιμοποιηθεί και να ελεγχεί σωστά.
Το πρώτο τμήμα της παρούσας έκδοσης περιλαμβάνει ένα “παραμύθι”. Ένα παραμύθι που μπορεί να διαβασθεί εξίσου εύκολα από μικρούς και μεγάλους… με διδάγματα εξίσου χρήσιμα για μικρούς και μεγάλους. Στη συνέχεια παρουσιάζονται οι αρχές ανάπτυξης και διαχείρισης ομάδων με πρακτικά εργαλεία και τεχνικές που μπορεί να εφαρμόσει κάθε επιχείρηση και οργανισμός ανεξαρτήτως μεγέθους ή τομέα οικονομικής δραστηριότητας.
[…] (από την εισαγωγή του βιβλίου)

Συγγραφέας: Αναστασόπουλος Γεώργιος 1965-
Εικονογράφος: Δεβετζής Ανδρέας
Εκδότης: Check Point
Έτος έκδοσης: 2005
ISBN: 960-88872-0-8
Σελίδες: 77
Σχήμα: 22χ23
Κατηγορίες: Διοίκηση και οργάνωση

Τιμή σε ιστοσελίδες: 18.15 €