Ποιο είναι το αστέρι σου;

Περιγραφή

Γεννήθηκες στη Γη την… Έκλαψες με την άφιξη σου κι οι γύρω σου χάρηκαν μ’ αυτό σου το κλάμα. Έτσι βεβαιώθηκαν ότι ήρθες ολόκληρος κοντά τους. Πάνω σου είχες τη σφραγίδα του Ουρανού κι αυτό ξύπνησε μέσα τους τη χαρά και την ελπίδα. Σε υποδέχτηκαν με ευχές και δώρα. Όμως κανείς δεν μπήκε στον κόπο να σου εξηγήσει: Γιατί πάσχισες τόσο πολύ να έρθεις στη Γη; Τί ήρθες να κάνεις σε τούτο τον τόπο; Ποιος να στο εξηγήσει; Ποιος το θυμόταν για τον εαυτό του για να το προσφέρει και σε σένα; Τρεις σταγόνες διήγησης. Τρεις σταγόνες Ενθύμησης που θα αναδεύσουν τη μνήμη και θα ξετυλίξουν τον σκοπό του ταξιδιού μας, από τον Ουρανό στη Γη και από τη Γη στον Ουρανό! Όλα τα ταξίδια έχουν έναν λόγο που γίνονται!

Η Δέσποινα Κληρονόμου γεννήθηκε στην Αθήνα, το 1952. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων και για πολλά χρόνια εργάστηκε πάνω στο αντικείμενο των σπουδών της. Από πολύ νωρίς, όμως, την απασχόλησε ο άνθρωπος και πώς διαθέτει τον εαυτό του στη ζωή, γι’ αυτό και ασχολήθηκε συστηματικά με την κοινωνική ψυχολογία. Αποτέλεσμα αυτών των ανησυχιών της είναι το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας. Το Παραμύθι της Ζωής είναι η πρώτη της συγγραφική δουλειά.

Συγγραφέας : Κληρονόμου Δέσποινα
Επιμελητής : Σκώτου Μαίρη
Εκδότης : Εκδόσεις iWrite.gr
Έτος έκδοσης : 2015
ISBN : 618-5067-42-7
Σελίδες : 226
Σχήμα : 21×14
Κατηγορίες : Αυτογνωσία

Τιμή σε ιστοσελίδες: 13.50 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.