Ποιος πήρε το ημερολόγιό μου;

Περιγραφή
Δεν υπάρχει τίποτα πιο ιερό για τη δεκαπεντάχρονη Κάρμεν από τον προσωπικό της χώρο. Γι’ αυτό και θεωρεί πως είναι η μεγαλύτερη καταστροφή που μπορούσε να διανοηθεί, όταν μια μέρα ανακαλύπτει ότι το ημερολόγιό της έχει κάνει φτερά. Και μάλιστα ύποπτοι θεωρούνται εκείνοι που δεν πρέπει να μάθουν τι συμβαίνει μέσα της: η μητέρα της, η καλύτερή της φίλη, η φίλη του πατέρα της, αλλά προπάντων (αμάν, τι φρίκη!) ο Ραούλ, εκείνο το ωραίο αγόρι που πήγαινε παλιά στο σχολείο της.
Τι να κάνει; Η Κάρμεν προσπαθεί πυρετωδώς να ανακαλύψει σε ποιανού τα χέρια έπεσε το ημερολόγιό της, συλλέγει πληροφορίες και συντάσσει αναφορές για όλους τους υπόπτους, ώστε να μπορέσει να τους κλείσει το στόμα σε περίπτωση ανάγκης. Στην πορεία βέβαια την περιμένουν εκπλήξεις-όχι μόνο σχετικά με τους άλλους, αλλά και με τον ίδιο της τον εαυτό.
Ένα πρωτότυπο μυθιστόρημα, χιουμοριστικό και διασκεδαστικό, καρυκευμένο με μια δόση ρομαντισμού.Η Βανέσα Βάλντερ γεννήθηκε το 1978 στη Χαϊδελβέργη και έχει εργαστεί ως υπεύθυνη σύνταξης σε νεανικό περιοδικό στην Ανατολική Γερμανία. Από το 2001 ζει στη Βιέννη, όπου ασχολείται με το γράψιμο. Έχει γράψει πολλά παιδικά και εφηβικά μυθιστορήματα.

Συγγραφέας: Walder Vanessa
Μεταφραστής: Σπανού Μαρία
Εκδότης: Κέδρος
Έτος έκδοσης: 2009
ISBN: 960-04-3725-4
Σελίδες: 156
Σχήμα: 21χ14
Κατηγορίες: Παιδική και εφηβική λογοτεχνία, Μεταφρασμένη
Σειρές: Teenager Book Lovers

Τιμή σε ιστοσελίδες: 6.41 €