Ποιον άντρα να πάρω;

Περιγραφή
Μετά το “Γυναικεία εκδίκηση, γλυκιά σαν… σοκολάτα” που αγαπήθηκε και έγινε παγκόσμιο μπεστ σέλερ, η Εύα Χέλερ αναρωτιέται “Ποιον άντρα να πάρω;” Γιατί το σημαντικότερο στη ζωή για μια γυναίκα είναι οι εμπειρίες… κυρίως οι εμπειρίες με τους άντρες.
Όταν πρόκειται για τους γυναικείους στόχους, τι είναι πραγματικά σημαντικό;
Να είσαι όμορφη; Να περνάς καλά; Να αποκτήσεις τον πολυπόθητο γιο; Να κάνεις τα πάντα και μετά να πνίγεσαι στις ενοχές;
Κι όταν πρόκειται να κατακτήσεις έναν άντρα, που πρέπει να ποντάρεις; Στην ομορφιά; Στα χρήματα; Στο μυαλό; Στον άντρα που τον κάνεις ό,τι θέλεις ή μήπως σε αυτόν που μπορείς να στηριχτείς χωρίς να νοιάζεσαι για τίποτα;
Η Εύα Χέλερ δίνει πολλές απαντήσεις σε ένα μυθιστόρημα πικάντικο, μάλλον ακατάλληλο για ανηλίκους, καυστικό, αληθινό, αλλά και… διδακτικό!Η Εύα Χέλερ γεννήθηκε το 1948 και ζει στη Φραγκφούρτη. Σπούδασε στο Βερολίνο κοινωνιολογία και ψυχολογία, ενώ ολοκλήρωσε το διδακτορικό της στην ψυχολογία στη Φραγκφούρτη. Έχει εκδώσει δύο άλμπουμ με γελοιογραφίες με θέμα τη ζωή των σύγχρονων γυναικών, ενώ γελοιογραφίες της δημοσιεύονται σε περιοδικά και εφημερίδες. Επίσης έχει εκδώσει δύο βιβλία για την ψυχολογία και το συμβολισμό των χρωμάτων, καθώς και παιδικά βιβλία – “Οι αληθινές ιστορίες όλων των χρωμάτων” (1995) και “Το αναπάντεχο δώρο” (1996), μία χριστουγεννιάτικη παιδική ιστορία. Τα μυθιστορήματα της “Γυναικεία εκδίκηση, γλυκιά σαν… σοκολάτα” και “Ποιον άντρα να πάρω;” τα οποία κυκλοφορούν από την Εμπειρία Εκδοτική, είναι από τα πιο πολυδιαβασμένα βιβλία σε όλη την Ευρώπη. Το “Γυναικεία εκδίκηση, γλυκιά σαν… σοκολάτα” που κυκλοφόρησε στη Γερμανία το 1997 χαρακτηρίστηκε από το Spiegel ως το πιο αστείο και πικρά αληθινό βιβλίο της χρονιάς. Τα βιβλία της έχουν μεταφραστεί στα αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά, ολλανδικά, ισπανικά και τουρκικά και έχουν σημειώσει μεγάλη επιτυχία.

Συγγραφέας: Heller Eva
Μεταφραστής: Καλλιγέρη Εύη
Εκδότης: Εμπειρία Εκδοτική
Έτος έκδοσης: 2004
ISBN: 960-417-060-0
Σελίδες: 368
Σχήμα: 21χ14
Κατηγορίες: Γερμανική πεζογραφία – Μυθιστόρημα
Σειρές: Διαδρομή στη Σύγχρονη Λογοτεχνία

Τιμή σε ιστοσελίδες: 12.07 €