Πληροφοριακά συστήματα και ομαδικές αποφάσεις

Περιγραφή
Το βιβλίο εστιάζει στην υποστήριξη ομαδικών αποφάσεων με την βοήθεια πληροφοριακών συστημάτων και παρουσιάζει μια συνοπτική εισαγωγή στο θέμα, με πλούσια βιβλιογραφία, ενώ παράλληλα εισάγει μια ολοκληρωμένη μεθοδολογία και πληροφοριακό σύστημα για την αντιμετώπιση προβλημάτων του συγκεκριμένου χώρου. Τέλος, παρουσιάζονται παραδείγματα εφαρμογής τα οποία βοηθούν τον αναγνώστη στην πληρέστερη κατανόηση και εφαρμογή της μεθοδολογίας.
Το βιβλίο απευθύνεται στον καθηγητή, τον ερευνητή, τον υποψήφιο διδάκτορα, καθώς και τον επαγγελματία του χώρου της επιχειρησιακής έρευνας και της πληροφορικής, παρέχοντας ένα χρήσιμο μεθοδολογικό εργαλείο για την ανάλυση και μοντελοποίηση προβλημάτων λήψης απόφασης, καθώς και την εφαρμογή της πληροφορικής στον τομέα των ομαδικών αποφάσεων. Επίσης, αποτελεί ένα εύχρηστο εγχειρίδιο για τον μεταπτυχιακό φοιτητή, ο οποίος έχοντας μια σχετική εποπτεία του χώρου ενδιαφέρεται για μια θεωρητική εμβάθυνση στην περιοχή των συστημάτων αποφάσεων

Συγγραφέας : Ριγόπουλος Γιώργος
Εκδότης : Εκδόσεις Νέων Τεχνολογιών
Έτος έκδοσης : 2009
ISBN : 960-6759-21-0
Σελίδες : 190
Κατηγορίες : Πληροφοριακά συστήματα

Τιμή σε ιστοσελίδες: 14.50 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.