Πληροφοριακά συστήματα διοίκησης

Περιγραφή

Το βιβλίο αποτελεί μια εισαγωγή στον πραγματικό κόσμο των πληροφοριακών συστημάτων, αυτόν που βρίσκεται πέρα από τις εφαρμογές των έξυπνων κινητών, τις ιστοσελίδες και τα παιχνίδια για υπολογιστές. Με πρωτότυπη προσέγγιση, πολλά παραδείγματα και θέματα από την καθημερινότητα, η Patricia Wallace εξοικειώνει τον φοιτητή με αυτόν τον ταχύτατα εξελισσόμενο επιστημονικό κλάδο και τον προετοιμάζει για την είσοδό του σε μια πολλά υποσχόμενη, αλλά και ανταγωνιστική αγορά εργασίας. Χαρακτηριστικά που κάνουν το βιβλίο να ξεχωρίζει: – Έμφαση στον ανθρώπινο παράγοντα. – Κάλυψη κάθε οργάνωσης (όπως πολυεθνικές εταιρείες, ΜΚΟ, κυβερνητικές υπηρεσίες, μικρομεσαίες και νεοσύστατες επιχειρήσεις, φοιτητικοί σύνδεσμοι κ.α.) όπου τα πληροφοριακά συστήματα παίζουν ουσιαστικό ρόλο. – Προβολή ζητημάτων ηθικής και δεοντολογίας. – Πρακτικές προσωπικές συμβουλές παραγωγικότητας. – Εστίαση στο διεθνές περιβάλλον και την παγκοσμιοποίηση.

H Patricia Wallace είναι διευθύντρια Πληροφοριακής Τεχνολογίας και Διαδικτυακών Προγραμμάτων στο Center for Talented Youth του Johns Hopkins University. Διδάσκει μαθήματα διαχείρισης τεχνολογίας στο πρόγραμμα MBA του Graduate School of Management and Technology του University of Maryland University College, στο οποίο διατέλεσε διευθύντρια Πληροφοριακών Συστημάτων (CIO) για 10 χρόνια.

Συγγραφέας : Wallace Patricia
Μεταφραστής : Βραїμάκη Ευτυχία
Επιμελητής : Χατζόγλου Πρόδρομος
Εκδότης : Κριτική
Έτος έκδοσης : 2014
ISBN : 960-218-886-6
Σελίδες : 712
Σχήμα : 24×17
Κατηγορίες : Πληροφοριακά συστήματα

Τιμή σε ιστοσελίδες: 42.09 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.