Πινόκιο

Περιγραφή
Ποιος δεν γνωρίζει την ιστορία του «Πινόκιο», του κούκλου με μιλιά που έβλεπε τη μύτη του να μεγαλώνει όσο έλεγε ψέματα; Η δημιουργία του Πινόκιο από τα χέρια του γέρο-Τζεπέτο, το ταξίδι του στον κόσμο και η γνωριμία με τον πειρασμό και την απάτη, αλλά και ο παραμυθένιος τρόπος με τον οποίο ξαναβρίσκει τον πατέρα του στην κοιλιά ενός κήτους είναι μια ιστορία που δεν θα πάψει ποτέ να γοητεύει μικρούς και μεγάλους.
Το βιβλίο αυτό, όπως και τα υπόλοιπα της σειράς «Παραμυθοκατασκευές»: Ζωντάνεψε το παραμύθι σου, προσφέρει όχι μόνο το ίδιο το παραμύθι, αλλά και ιδέες για δημιουργική ενασχόληση με αυτό. Μια σειρά από κατασκευές, με κλιμακούμενη δυσκολία, που απευθύνεται σε παιδιά του νηπιαγωγείου και του δημοτικού σχολείου, δίνει τη δυνατότητα στους μικρούς δημιουργούς να ανασυνθέσουν, με τη βοήθεια εκπαιδευτικών ή και γονιών, τον κόσμο του παραμυθιού στις πιο μικρές του λεπτομέρειες. Για κάθε πρόταση παρουσιάζονται τα υλικά της κατασκευής, ο βαθμός δυσκολίας, η παιδαγωγική αξία, καθώς και όλα τα στάδια της δημιουργίας με ξεχωριστή φωτογραφία για κάθε στάδιο.

Συγγραφέας : Picazo Cristina, Llongueras Montserrat
Μεταφραστής : Μαράτου Μαρία – Ολιβία
Εικονογράφος : Campillio Susana
Φωτογράφος : Estudio Noe & Soto
Επιμελητής : Παρούση Αντιγόνη
Εκδότης : Ντουντούμη
Έτος έκδοσης : 2006
ISBN : 960-419-070-9
Σελίδες : 48
Σχήμα : 28χ21
Κατηγορίες : Παιδικές δραστηριότητες (Προσχολική αγωγή), Παιδικές δραστηριότητες
Σειρές : Παραμυθοκατασκευές

Τιμή σε ιστοσελίδες: 10.18 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.