Πιλάτες

Περιγραφή
Το Πιλάτες είναι ένα μοναδικό σύστημα γυμναστικής για όλους που θα σας προσφέρει γρήγορα και μόνιμα αποτελέσματα: ένα δυνατό, μακρύ, καλοσχηματισμένο σώμα, με δυνατούς κοιλιακούς και λεπτή μέση. Θα βελτιώσετε τη στάση σας και θα νιώσετε συνολικά μια υπέροχη αίσθηση υγείας και ευεξίας που θα εμπλουτίζει τη ζωή σας καθώς θα ασκείστε όλο και περισσότερο στην τεχνική. Το βιβλίο αυτό σας δείχνει πώς να πετύχετε όλα αυτά τα εντυπωσιακά αποτελέσματα στο σπίτι, μόνοι σας και χωρίς να χρειαστείτε κάποιο ειδικό εξοπλισμό.
-Πλήρης καθοδήγηση με προσοχή στις λεπτομέρειες από την Alycea Ungaro, που διδάσκει την αυθεντική μέθοδο Πιλάτες στο στούντιό της Tribeca Bodyworks στη Νέα Υόρκη.
-Έγχρωμες φωτογραφίες που απεικονίζουν βήμα βήμα το πλήρες πρόγραμμα ασκήσεων Πιλάτες για στρώμα – εικόνες που τονίζουν τα συνηθισμένα λάθη και οδηγίες για το πώς να τα αποφεύγετε.
-Κατάλληλο για κάθε ηλικία και επίπεδο φυσικής κατάστασης.
-Μεταφρασμένο με απλό, σαφή και επιστημονικό τρόπο, όλη η δόκιμη ορολογία για πρώτη φορά!Η Alycea Ungaro έχει πτυχίο στη φυσικοθεραπεία και είναι ιδρύτρια και διευθύντρια του Pilates Center of New York – Tribeca Bodyworks, του μεγαλύτερου κέντρου Πιλάτες στη Νέα Υόρκη. Η Alycea άρχισε να μαθαίνει Πιλάτες σε ηλικία 14 ετών ενώ φοιτούσε στη διάσημη σχολή School of American Ballet του Μπαλέτου της πόλης της Νέας Υόρκης. Ύστερα από μία δεκαετία με εξαιρετική απόδοση ως σπουδάστρια της μεθόδου, η Alycea πήρε το δίπλωμα υπό την καθοδήγηση της Romana Kryzanowska, κύριας συνεχίστριας του έργου του Γιόζεφ Πιλάτες. Το 1995 ίδρυσε το κέντρο Tribeca Bodyworks, που είναι αφιερωμένο στη διδασκαλία της αυθεντικής τεχνικής που ανέπτυξε ο Γιόζεφ Πιλάτες. Σε αυτό το χώρο παρέδωσε η ίδια μαθήματα Πιλάτες στη Madonna, την Uma Thurman, τον Matthew Modine και πολλούς άλλους. Το πρώτο βιβλίο της Alycea με τίτλο «Portable Pilates» κυκλοφόρησε το 2000. Ζει στη Νέα Υόρκη με το σύζυγό της και τις δύο κόρες της.

Συγγραφέας : Ungaro Alycea
Μεταφραστής : Λόη Άρτεμις
Φωτογράφος : Sadur Russell
Εκδότης : Κοάν
Έτος έκδοσης : 2005
ISBN : 960-7895-57-6
Σελίδες : 176
Σχήμα : 24χ18
Κατηγορίες : Γυμναστική

Τιμή σε ιστοσελίδες: 17.12 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.