Περιφερειακά ΜΜΕ στην Ευρώπη

Περιγραφή
Στη νέα γεωγραφία της επικοινωνίας που ορίζεται από τα παγκόσμια δίκτυα και τη διεθνοποίηση της ροής των πληροφοριών έχει αναβαθμιστεί η θέση των περιφερειακών και τοπικών ΜΜΕ. Στην δεύτερη και εκτενώς αναθεωρημένη έκδοση του παρόντος τόμου τριάντα ένα πανεπιστημιακοί, ερευνητές και δημοσιογράφοι μελετούν την εξέλιξη των περιφερειακών Μέσων μετά την απορρύθμιση του ευρύτερου επικοινωνιακού πεδίου, μέσα απο την σύγκριση επί μέρους χωρών της Δυτικής, της Κεντροανατολικής και της Νότιας Ευρώπης. Επίσης, αναλύονται οι σχέσεις της δημοσιογραφίας και της δημοσιογραφικής εκπαίδευσης με τα νέα μέσα και τις τεχνολογικές εξελίξεις στην πληροφορική εντός του πλαισίου της παγκοσμιοποίησης και της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης.

Επιμελητής : Δεμερτζής Νίκος καθηγητής πολιτικής κοινωνιολογίας, Σκαμνάκης Αντώνης
Υπεύθυνος Σειράς : Δεμερτζής Νίκος καθηγητής πολιτικής κοινωνιολογίας
Συγγραφέας : Συλλογικό έργο, Adamowski Janusz, Algora Santiago, Bierhoff Jan, Δεμερτζής Νίκος καθηγητής πολιτικής κοινωνιολογίας, Deroudille Jean – Pierre, Ζέρη Περσεφόνη, Gilson Yves, Gray Peggy, Holm Hans – Henrik, Langeller Jean – Pierre, Μάζου Ζέτα, Von Matt Sylvia Egli
Εκδότης : Εκδόσεις Παπαζήση
Έτος έκδοσης : 2000
ISBN : 960-02-1266-Χ
Σελίδες : 429
Σχήμα : 21χ14
Κατηγορίες : Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης
Σειρές : Κοινωνία Πολιτική και Μέσα Επικοινωνίας

Τιμή σε ιστοσελίδες: 14.09 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.