Περιβάλλον ζωή ειρήνη στα Βαλκάνια

Περιγραφή
[…] Η Οικολογική Κίνηση Δράμας σε συνεργασία με άλλες Βαλκανικές Οικολογικές Οργανώσεις αποφάσισαν να εργασθούν από κοινού για την αντιμετώπιση οικολογικών προβλημάτων που εμφανίζονται στα Βαλκάνια.
Στα πλαίσια αυτής της συνεργασίας και με την οικονομική υποστήριξη του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδος, οι συνεργαζόμενες Οικολογικές Οργανώσεις Βαλκανικών Κρατών, που δημιούργησαν το Δίκτυο των Βαλκανικών Οικολογικών Οργανώσεων, “Balkan Ecological Network” (BEN), πραγματοποιούν ένα πρόγραμμα παιδικού σχεδίου με θέμα “Περιβάλλον, ζωή, ειρήνη στα Βαλκάνια”. Με το πρόγραμμα αυτό ζητήθηκε από τους μαθητές των σχολείων των βαλκανικών χωρών, με τη συνεργασία των εκπαιδευτικών και των Υπουργείων Παιδείας, να διατυπώσουν τη γνώμη τους για τα κρίσιμα θέματα του περιβάλλοντος, της ζωής και της ειρήνης στα Βαλκάνια με ένα σχέδιο.
Περισσότεροι από 5000 μαθητές από τα Βαλκάνια ανταποκρίθηκαν στο πρόγραμμα. Έτσι σήμερα βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε το τεράστιο αυτό έργο με ένα λεύκωμα παιδικού σχεδίου που θα κυκλοφορήσει σε όλες τις Βαλκανικές χώρες.
(από την εισαγωγή του Κυριάκου Δοματζόγλου, συντονιστή του προγράμματος)

Εικονογράφος: Συλλογικό έργο
Εκδότης: Οικολογική Κίνηση Δράμας
Έτος έκδοσης: 2004
ISBN: 960-85951-5-0
Σελίδες: 200
Σχήμα: 28χ20
Κατηγορίες: Ζωγραφική – Βιβλία για παιδιά

Τιμή σε ιστοσελίδες: 34.28 €