Παρέα με χαρούμενες κυρίες

Περιγραφή
Η Πρέσιους Ραμότσουε, ιδιοκτήτρια του Νο 1 Γυναικείου Γραφείου Ιδιωτικών Ερευνών στην Μποτσουάνα της Αφρικής, έχει αναλάβει πολλές υποθέσεις. Και σαν να μην έφτανε η δουλειά, ανακαλύπτει και έναν εισβολέα στο σπίτι της και μια… κολοκύθα στην αυλή της. Η συνεταίρος της, Μα Μακούτσι, είναι εξίσου απασχολημένη. Έχει αρχίσει μαθήματα χορού αλλά ο συνοδός της είναι φοβερά αδέξιος. Ο κύριος Ματεκόνι από την άλλη πνίγεται κυριολεκτικά στο συνεργείο καθώς ένας από τους βοηθούς του το σκάει με μια πλούσια και μεγαλύτερή του γυναίκα.
Όλα αυτά η Μα Ραμότσουε τα αντέχει. Εκείνο, όμως, που καταφέρνει τελικά να την κάνει άνω-κάτω είναι ένας επισκέπτης που την αναγκάζει να έρθει αντιμέτωπη με ένα μυστικό από το παρελθόν της…
Απολαύστε το πέμπτο βιβλίο της σειράς με τις περιπέτειες της Πρέσιους Ραμότσουε, της ηρωίδας που έχει αγαπηθεί από εκατομμύρια αναγνώστες σε όλο τον κόσμο.

Συγγραφέας : McCall Smith Alexander 1948-
Μεταφραστής : Ροντογιάννη Κατερίνα
Εκδότης : Ψυχογιός
Έτος έκδοσης : 2008
ISBN : 960-453-327-4
Σελίδες : 354
Σχήμα : 21χ14
Κατηγορίες : Σκοτσέζικη πεζογραφία – Μυθιστόρημα , Αστυνομική λογοτεχνία, Αγγλόφωνη πεζογραφία (Ζιμπάμπουε) – Μυθιστόρημα

Τιμή σε ιστοσελίδες: 11.67 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.